Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotternovosti

Marketing

"Ne kvari mi završetak Harryja Pottera!"

Kako bi školarce koji su pročitali novu, posljednju knjigu o Harryju Potteru spriječila da neupućenima ispričaju završetak sage, 13-godišnja Emily Temple Wood izradila je dvije vrste bedževa - na jednima piše "Nisam još gotov, ne kvari mi kraj!", a na drugima "Gotov sam, pričajmo!". Bedževi su rasprodani a školskim hodnicima vlada harmonija - zna se tko s kim i o čemu priča.




Knjiga "Harry Potter and the Deathly Hallows" unijela je nemire na američke školske hodnike - oduševljeni učenici koji su pročitali knjigu glasno komentiraju kraj priče o malom čarobnjaku, kvareći doživljaj kolegama koji još nisu uspjeli dovršiti posljednji roman. Da se to ne bi događalo, 13-godišnja Emily Temple Wood napravila je dvije vrste bedževa kako bi školarci već izdaleka znali tko je knjigu pročitao, a tko nije, a naum joj je i uspio.

Naime, svi bedževi, stavljeni na prodaju u lokalnoj knjižari po cijeni od jednog dolara, odmah su rasprodani, a na hodnicima je odjednom zavladao mir - učenici su se formirali u grupe i, ovisno o bedžu kojeg nose, raspravljaju o najnovijim dogodovštinama popularnog čarobnjaka.

P.S.Već znate da sam se učlanila u bigharrypotterblog.blog.hr.Ja sam profesorica iz Obrane od mračnih sila.
Moja učionica je ovdje: obranaodmracnihsila01.blog.hr

pussa



Post je objavljen 18.08.2007. u 21:00 sati.