Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dani bez neta

Par dana uopće nisam mogao na internet, jednostavno je puklo, jedan dan smo posvetili Prenzauler Bergu, ima zanimljivih teta i vecea, obišli smo izložbu fotki Clarka i Gibsona, ima eksplozivnih stvari, nažalost fotić me izdao, bili u muzeju suvremene umjetnosti Hamburger Bahnhof, svašta tamo ima, jedan odjel je zabranjen za maloljetne..
Preksinoć sam se sam vraćao doma i bilo je uzbudljivo. Prepun kolodvor na Bahnhofu Zoo, čekam vlak, čovjek do čovjeka. Odmjeravam pankericu koja je čučnula uz mene,gleda i ona mene, dugo mi trebalo da shvatim da mokri, mokraća vijuga među putnicima, svi se prave ludi. Stiže vlak, ulazi ona među prvima, ja ne žurim, kad odjednom tras, bacila je preko ramena pivsku bocu, očito namjenjenu meni, no izmakao sam se i rasprsnula se pred nogama žene koja je počela vrištati, stala i propustila vlak. U vagonu ljudi promatraju krajičkom oka mladu divljakušu, očito je malo pripita, al hladno i odsutno se vozika dalje.
U parku do stana imamo društvo i ja svoju klupicu, u stanu se ne smije pušiti, pa tamo navečer zasjednemo. Tako sam se tu večer odlučio smiriti u parku uz pivicu, kad tamo sjede dvoje možda šesnaestogodišnjaka suprotnih spolova i žvale se. Ništa, otišao sam na udaljenu klupu, mrkli je mrak. Odjednom primjetim odsjaj baterijice s njihove klupe, shvatim da se seksaju, a dečko valjda ne može u mrklom mraku. Trajalo je vrlo kratko, ugasili su bateriju i odšetali u moju priču.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 18.08.2007. u 12:42 sati.