Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hanadeka

Marketing

Moram prekršiti obečanje jer mi je doooooosadno

Ej ljudi!mah
Do sada sam uspijela održati obečanje. Skupila sam preko 70 komentaraeek što je za mene itekakav uspijeh! Bila sam kod Ciare pa mi je dala super ideju da si povećam broj komentara: svatko tko mi ostavi 50 komentar ja ga stavim u linkiće, a ako već jeste stavim vas velikim slovima u slijedeći post. Da se ne ispostavi da brbljam bezveze, nikolinu, koja mi je stavila 50i komentar na prethodni post, stavila sam u linkiće.
Ali da malo pričam o meni. Sada sam sva u stilu! Nabavila sam si avatar i pozadinu u stilu, a i promjenila sam si nadimak! I cerek samoyede soooooooooooooooooooo much!
I tako ja moram prekršiti obečanje(ne znam kako se to piše, dal ide č ili ć, jer meni oboje zvuči blesavo pa ja pišem č) jer mi je užasno dosadno jer nema škole.zijev Išla sam kupiti bilježnice čim su došle u Getro, a to je, kako znate, bilo jako rano. A sada čekam da mama odluči pa da idemo kupiti torbunut. Nadam se Eastpakicucool jer mi je dosta jadnih torbi. Uglavnom ovoga ljeta sma se predomislila p pitanju gimnazije. Više neću u Prvu riječku, nego se selim na Sušak.smijehyeswink No tek slijedeće godine, nažalost. Bila sam s mamom do te škole jer je imala neka predavanja i uvjerila sam se da je ta 100 puta bolja od Prve riječke koja je prema Sušačkoj prava gnjavaža koju moram trpiti četiri godine. lud
I tako, ne pada mi na pamet ništa drugo da vam napišem pa ću staviti točku.


P.S.-hoću više od sedamdeset i jednog komentara!

Post je objavljen 18.08.2007. u 10:35 sati.