Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxbloodyhellxx

Marketing

You will lose everything....

Ojla svima! Evo nakon malo duže stanke (lol) pišen novi post. Naslov nemojte svaćat preozbiljno, on je sa plakata HP i Red feniksa!!! Da, da ogromni HP plakat. Meni pala brilijantna ideja napamet- da oden do kina pitat HP ili neke druge plakate. U Karamana nisu imali HP pa su meni dali plakate filmova "Baš kao ona" i "Ponos i Predrasude". Meni to super isto. A sutradan (jučer) otišle ja i Iva u Centrala i tamo dobile HP plakate. Bile smo presritne. Plakat je velik (baš velik) i crn, a na njemu je Voldemort iznad kojeg piše "You will lose everything" , a dole piše HP and the Order of the Pxeoniix. Preprepredobro eee!!!

Inače ovih dana mi je bilo skroz OK. Bila je Anita ode kod mene par dana. Baš mi je drago ono šta san je napokon vidila. Izlazile smo na Mertojak sa Mirnon, Ivanon, Jopon i Majon a jedan dan je bila i Chaby. Ala, prisjećali smo se svih lipih trenutaka, nastavničkih i učeničkih bisera i svega ostaloga i tek san tad potpuno svatila koji san tudum bila kad san priselila školu. Toliko mi je sad ža jer nikad nikog iz Manuša neću moć volit ka moj bivši razred na Mertojaku. Svi mi nedostaju otamo... Savjetujen Van da ako se ikad priselite iz kvarta, nemojte minjat školu ako ste već 5-6 godina u njoj. Virujte mi, požalit ćete sigurno ko i ja...

Eee svi su me pitali za naslov iz prošlog posta. Niko nije uspia skužit. Moran Van priznat da ni ja nisan kužila kad san čitala knjigu (a pročitala san je 3 puta- radi se o Kamenu mudraca), ali san je nekidan listala tražeći neku zanimljivu rečenicu za naslov i onda san sve skužila. Uopće nije teško- samo pročitate sve unatrag. I tada natpis glasi: I SHOW NOT YOUR FACE BUT YOUR HEART'S DESIRE ili prevedeno na hrvatski: JA NE POKAZUJEM TVOJE LICE NEGO ŽELJE SRCA TVOGA. Nadan se da će svi koji su bili "u isčekivanju" ovo pročitat i doć do "odgonetke" , hehe.


E bilo bi u redu da kao HP fan proširin dalje sljedeću obavijest:
Hello!!!
ovo je blog koji se trudi prikupiti što više Harry Potter fanova,
pa te molimo da nam se javiš i pomogneš nam u tome cilju!!
bili bismo ti stvarno zahvalni da javiš i drugima za ovaj za ovaj blog i njegovu svrhu
jer mi sami nemožemo baš svima javiti
pozz.
Hogwarts i svi njegovi stanovnici.

Link bloga Klikni

Ja sam među Ravenclawima, da ne budemo svi Gryffindori.


I za kraj želim se i ovim ispričat Hermioni Granger
Stvarno sorry zbog dizajna na ravenclawi.blog.hr . Zaista te nisan namjeravala kopirat, nego san samo, vidjevši da je tvoj dizajn na gryffindori.blog.hr super, odlučila napraviti isti, samo s Ravenclawskim znakovima i bojama. Tila san napravit slično kako bi sve društvene prostorije bile šta sličnije, ali nisan na taj način tila ukrast tvoj dizajn (ali nisan ga ni ukrala, nemožeš to reć).Stvarno san to napravila s ciljem da društvene prostorije budu slične. Ispričavan se još jednom i ako ti toliko smeta prominit ću dizajn.

To bi bilo to od mene. Iden sada. Pozdravljan sve koji me posjećuju, komentiraju, i sve koje znan. Arrivederci!!!

Slika hostovana na Fotorola.com
Plakat kakvog iman u sobi.





Post je objavljen 17.08.2007. u 17:17 sati.