Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabeshtija

Marketing

neki čudan post

danas je točno prošlo mjesec dana od kad je moj dragi postao zaposlen čovjek, te u košulji i odjelu odlazi na poslovne sastanke :) skoro svaki dan dolazi umoran doma, pa eto konačno malo za promjenu ja mogu biti duže budna od njega.
inaće, mene polako hvata frka, ko svaku pravu studenticu, od Devetog mjeseca. The Deveti mjesec mi je uvijek bio izazov i budio osjećaje treme, nemira, nesigurnosti,...
nekako sam si po završetku Ljetnih ispitnih rokova zamislila kako ću već od 1.8. polako spremati seminare, ispite, no Ljenost je varljiva stvar. lako se uljeniš, a teško se odljeniš. sve u svemu, nisam napisala niti jedan seminar, tek sam započela sa pripremanjem literature, a učila sam za ispit minimalno. i tako prolaze radni dani, vikendi dolaze i odlaze ko.. (stanka) ne znam što!
(i sad mi je stara uletila u sobu, nešto prčka po ormaru, te mi je otela inspiraciju.)
svaki vikend se nešto događa. jedan vikend smo čuvali psa od moje sestre u Samoboru, drugi vikend smo imali druženje uz cugu kod dečka, pa smo bili na izletiću u Hotnji, a sljedeći vikend će se slaviti jedno četiri rođendana, tako da fešte neće nedostajati.
wave




Post je objavljen 16.08.2007. u 21:04 sati.