Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetludeosmasice

Marketing

Mama i mobitel, neeeeeeee

wave:Bok svima!wave

Vjerujem da svi obožavate svoje mobitele i da često žicate roditelje da vam kupe novi mobitel jer ste vidjeli jedan fenomenalan, prelije, ali to je dosta deško. Jer tako?
Nekada roditelji i popuste i dobijete željenog ljepotana.
Znam i ja tu priču makar i nisam taj tip koji žica roditelje da mi kupe novi mobitel jer nisam baš obožavateljica tih fenomenalnih spravica, ali htjela sam početi žicati tatu da kupi mami mobitel i to od ovga ljeta. Zašto? Evo zašto.

Završila je škola i počeli su priljetni praznici. Svi su se krenuli prema moru da izbjegnu ovi vrućinu u Zagrebu pa tako i ja i moja obitelj. Zapravo moj tata nije ostao s nama na moru jer on mora voditi svoju firmu pa nas on uvijek odvede na more pa se vrati u Zagreb i onda opet dođe po nas. I tako svake godine. Prijašnjih godina mama je zvala sa sestrinog mobitela, ali ove godine se odlučila na moj. Inače kako moja mama nema svoj mobitel, a mora se čuti sa svojim prijateljicama koristila je moj mobitel. Nije htjela svoj zato jer joj trebaju naočale da vidi na mobitel. I tako sam ja kao dobra curica davala mami svoj mobitel da se služi njime. I nije bilo nekih većih problema u tom djeljenju sve do ovoga ljeta. Tata mi je na dan podjele svjedodžba kupio bon od 200 kuna ( zato jer onda još 4 mjeseci dobivaš po 50 kn) za odličan uspjeh u školi. I tako smo mi otišli na more, a tata se vratio u Zagreb. I tada je uništavanje moga bona krenulo. Mama je počela zvati tatu na mobitel (zapravo nije to bitno jer bi za tatu dala mami da potroši i milijun kuna). Mama se počela javljati svojim frendica da si malo popričaju i to dugo, a neke su i 091. Zatim je za nama na more došao i deda koji baš i nije pazio na sebe i nije baš jeo pa je mama zvala baku i to na kućni telefon jer baka nema mobitel i tako je meni odlazila kuna po kunu. Mislila sam nema veze neka potroši ovih 200 jer ja ću ionako dobiti 50kn na račun kada dođemo u Zagreb jer mi je trebala tada doći naknada za jedan mjesec. I mama je potrošila sve do zadnje lipe od tih 200 kuna i ja sam mislila potrošila ih je ona nisam ja naći neće se derati na mene da sam ja to potrošila. Navečer sam ja došla doma oko dva sata iz vana i otišla sam spavati, a sestra je još bila vani. Zaspala sam, a kada odjednom se mama počela derati kako ja nikada nemam novaca na mobitelu kada njoj treba dok je ja nisam spustila na zemlju i rekla: hallo pa ti si ih potrošila i otišla dalje spavati. Ujutro kada sam se probudila zagutila sam sestru jer je ona svemu bila kriva. I tako smo se mi vratili doma. Mama će dobiti leće sada pa joj je tata kupio mobitel i ja sva sretna da će moj mobitel biti samo moj. Ali odkada je mama dobila mobitel non stop tipka po njemu i jednostavno nam neda mira. Mobitel joj stalno zvoni i ona kada god nekuda ode nas zove. Za poluditi.
Ljudi ovo vam za ozbiljno govorim. Ako vaše mame nemaju mobitel, a hoće ga recite joj mama pa to ti ne treba posudit ću ti ja svoj ako nešto trebaš jer MAMA I MOBITEL TO JE NEIZDRŽLJIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Evo i kratki video s pjesmom koju sjerojatno svi već imate na mobitelu.



kissPusakiss
i ostavite koji komentar!


Post je objavljen 16.08.2007. u 18:43 sati.