Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nihonkichigai

Marketing

Danas na RTL-u Koledžicom po Svijetu,Japan,Tokyo


Četvrtak, 16.08.2007. u 20:00
Četvrtak, 23.08.2007. u 20:00

Email:koledzica @rtl.hr

Image Hosted by ImageShack.us

Japan je oduvijek privlačio svjetske putnike, avanturiste i bonvivane. Kada je Robert Knjaz odlučio posjetiti taj megapolis svi su se upitali čemu? Nina Violić pokušat će naći odgovor na to pitanje i još mnoga druga, nastojat će riješiti komplicirane zadatke i prepreke koje joj je zadao Knjaz. Emisija obilježena sušijem, sumo borbama i bijelom tehnikom držati će gledatelje na rubu živaca.
KOLEDŽICOM PO SVIJETU
Nova TV ekshibicija problematičnog Roberta Knjaza i njegovih otmjenih suradnika splet je okolnosti i balansiranja na rubu klišeja. "Koledžicom po svijetu" zabava je za sve članove obitelji. Emisija kompliciranog sadržaja i dramaturških rupa povest će gledatelje u veliku svjetsku avanturu.


Gosti emisije, poznate osobe iz hrvatskog javnog života, morali su preživjeti snjegove Grenlanda, pješčane dine Sahare, indijske filmove, albanske konjake i još štošta.

Zadaci koje im je na tim putovanjima isporučivao Knjaz bili su na prvi pogled banalni, ali i na drugi pogled također su bili banalni. Neki su ih uspjeli svladati, a neki su odustali. Kroz ovu emisiju gledatelji će moći steći neke nove, ali i obnoviti stare predrasude, također će moći ocjenjivati goste i na taj način odabrati dvoje finalista koji će svoje snage odmjeriti u finalnoj emisiji.

Post je objavljen 16.08.2007. u 18:48 sati.