Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

La Usurpadora










Evo da se ukratko prisjetimo jedne od najboljih telenovela koje su prikazane na našem području. "La Usurpadora" (Otimačica) bila je iznimno popularna ne samo u Republici Hrvatkoj već širom svijeta gdje se prikazuju latinoameričke sapunice! Jedan od glavnih razloga što je možda toliko bila popularna kod nas, može biti taj što glavna glumica Gabriela Spanic vuče hrvatske korijene, a njezin partner Fernando Colunga omiljen je među ženskom publikom.
Dakle, da se prisjetimo sadržaja ove sapunice.
La Usrpadora uzbudljiva je priča o dvije sestre blizanke koje je utjelovila popularna Gabriela Spanic. Paulina je dobra, nježna i siromašna djevojka, a njezina sestra Paola Bracho je sušta suprotnost Paulini. Njezin karakter obilježava sama opakost i pohlepnost za novcem. Iako ni jedna od njih nije znala da imaju sestru blizanku, sudbina ih je odlučila spojiti....
Paulina je vrijedna djevojka koja radi kao čistačica u jednom lokalu, međutim njezin se život i sudbina u potpunosti mjenjaju kada susretne bogatu Paolu Bracho koja je odmah smislila plan. Naime, ona je Paulini ponudila da ju zamjeni u njezinoj obitelji kako bi ona mogla putovati i zabavljati se sa svojim ljubavnicima, ali dobra Paulina to nije htjela prihvatiti. Paola joj podmeće svoju narukvicu kako bi ju mogla optužiti da ju je ukrala, a jedini način da je ne prijavi policiji je da zauzme njezino mjesto u obitelji Bracho. Paulina nije imala drugog izbora i prihvatila je Paolinu ucjenu.
Iako pati zbog tragičnog gubitka majke i osjeća duboko grizodušje zbog prijevare na koju je prisiljena, Paulina će donijeti samo dobro u obitelj Bracho. Ona se je u potpunosti posvetila Paolinom suprugu Carlosu Danielu (Fernando Colunga) i njegovoj djeci, a baku Piedad, tešku alkoholičarku, odrekla je loše mane. Sve se okreće na bolje, obitelj cvijeta i poslovno i emotivno, a Carlos Daniel popnovno se istinski zaljubljuje u svoju „suprugu“.
Sve pođe po zlu kada se opaka Paula vrati i optuži Paulinu da je prevarantica. Nesretna Paolina završava u zatvoru, a spletkarica Paola ponovno zauzima svoje mjesto, ali ne zadugo...

Ovu odličnu telenovelu punu prijevare, ucjena, laži i strasti napisala je Ines Rodena, a protagonisti ove sapunice postali su iznimno popularni.



Post je objavljen 16.08.2007. u 17:52 sati.