Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Osvrt natrag.....

Gorski Kotar........očekivano, magla....
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

.....a onda ovo.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

.....i ovo.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

....ima toga još, ali za sad toliko.

Dakle, Suncokretić i Lav su se vratili. Buntovnika nikako nismo mogli nagovoriti da ide sa nama.....kaže da će se bolje zabaviti sam kod kuće!!!

Sve me boli!!!! Ruke, ramena, leđa.....ali... bilo je super! More 24 stupnja, da je malo toplije, meni ne bi smetalo, jer, mi idemo na more kupati se i plivati, a rashladiti se mogu i kod kuće....

Cestu smrti smo uspješno prošli. Čini se da je trebalo da pogine 3. i nekoliko ljudi da bi odgovorni konačno shvatili šta treba napraviti. Postavili su signalizacijske stupiće po crtama na onom dijelu gdje plaćate, a vozite se običnom cestom sa dvije trake.

Izgorila nisam, mada smo uglavnom bili na suncu. Ali pocrnila.....ne može se nigdje pocrniti kao na moru. Nisam se pržila, znam da moje "vještice kolutaju" očima na ovo "cijeli dan na suncu", malo u vodu, malo zamotati se sa pareom (koji je kuma srećom ponijela viška), malo na kavu..... Jednostavno, nije bilo mjesta u hladu.
I to je to. wink Sad sve znate.....

Aha, i još nešto. Parkiranje 64 kune!!!! Nisam škrta inače, ali kad treba platiti parkiranje jesam...... to me i inače smeta. U mom gradu. Plaćam parkiralište koje su moji roditelji napravili.....namcor (znam sve razloge, znam, ali.....)





Post je objavljen 16.08.2007. u 17:23 sati.