Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcidax

Marketing

'Sampdoria nije Roma, a Hajduk je jak'

Vuliću je prije četiri godine malo nedostajalo da sruši velikog Capella. Sada je uvjeren da ovi Talijani mogu pasti: 'Hajduk je vrlo dobar, a Sampdoria je druga liga Serie A.'


Godine 2003. tek je nekoliko minuta dijelilo Hajduk od produžetaka na Poljudu protiv slavnog rimskog kluba. No, tada su se spetljali Miladin i Runje, Cassano je zabio gol i natjecanje u Kupu UEFA-e nastavili su Rimljani.

Romu je tada trenirao Fabio Capello, a Splićane Zoran Vulić: "Roma je tada bila vrlo jaka, prva u prvenstvu, igrali su Samuel, Cassano, Chivu, Emerson, Mancini i drugi. Takva imena Sampdoria nema, ima tek Montellu, ali četiri godine starijeg..."

Bivši strateg bilih veliki je optimist: "Sastav iz Genove ipak je druga liga Serie A. Mislim da Hajduk može izbaciti Sampdoriju. Talijani su suparnik po mjeri, šanse su 50:50, uz dobru igru i pametan pristup mislim da na Poljudu ne možemo izgubiti".

Po Vuliću, dvije su velike prednosti Hajduka: "Talijansko prvenstvo još nije počelo. A ne smijemo zaboraviti niti domaću publiku u prvoj utakmici, stadion će biti krcat, igrači vrlo motivirani. Uvijek igrači, uvjetno govoreći manjeg kluba, daju sve od sebe".

"Hajduk je vrlo jak, onakav kakav bi uvijek trebao biti. Pojačanja su europska, a domaći momci nadareni. Ako će protiv Talijana igrati mirno i pametno, imat će velike izglede za ukupni uspjeh", vjeruje Vulić.


Post je objavljen 16.08.2007. u 15:14 sati.