Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotternovosti

Marketing

Čarobni svijet Harrya Pottera


Histerija oko najpoznatijeg svjetskog čarobnjaka, čini se, neće tako skoro završiti, jer će se 2009. godine, najavljeno je, na Floridi otvoriti tematski park Čarobni svijet Harryja Pottera, a njegov će izgled u potpunosti slijediti viziju autorice J.K. Rowling.

Po uzoru na Disneyland i brojne druge tematske parkove koji u SAD-u privlače milijune turista, 2009. godine na Floridi će se otvoriti Čarobni svijet Harryja Pottera, tematski park koji će u potpunosti izgledati kao imaginarni svijet viđen u filmovima o malom čarobnjaku. "Nacrti koje sam vidjela su odlični, mislim da fanovi neće biti razočarani", izjavila je autorica priče J. K. Rowling, koju su arhitekti pozvali da sudjeluje u projektu.

Knjige o Harryju Potteru dosad su prevedene na 65 jezika i prodane u više od 325 milijuna primjeraka diljem svijeta. Filmska saga dosad je utržila više od 3,5 milijardi dolara, a tematski park će, predviđaju marketinški stručnjaci, gotovo udvostručiti cjelokupnu zaradu.


Uživajtewave

P.S.Moram vam reći da sam gledala Harry Potter i Red Feniksa!!Film mi iskreno, nije baš nešto.Dajem mu 4.Malo mi su mi bolji 1. i 2. djelovi.Oprostite kaj dugo nisam pisala!Sad ću pisat svaki dan ili svaka 2 dana.Čujemo se sutra ili prekosutra!

boksmijeh




Post je objavljen 16.08.2007. u 13:10 sati.