Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

...UVOD...

…Ovaj post malo se razlikuje od svih dosadašnjih… samim time što na mom blogu gostuje gost autor sa drugog bloga…naime radi se o jednom od najvećih FANOVA vinkovačke dance grupe COLONIA..moderator bloga..grupacolonia.bloger.hr..radi na jednom projektu u povodu 34 rođendana frontmena te naše grupe Indire Vladić-Mujkić koji ima ambiciju prerasti u globalni site…mislim da se radi o odlićnom projektu stoga poslušajmo što momak ima za reći o sebi…svojim razmišljanjima vezanim za coloniju…općenito..važno je međutim reći kako ja nisam član niti jednog fan kluba..iz razloga što volim slobodu i ne volim biti vezan ni za koga…pa tako ni za fan klubove..razne udruge ili pak stranke..vjerujem u individualnu snagu pojedinca više nego u skup više ljudi..što ne znaći da fan klub colonia nije jedan od najboljih i najorganiziranijih klubova te vrste u hrvatskoj uključujući i one najveće..sportske..dinama i hajduka..koji broje i do nekoliko desetina tisuća članova…

Image Hosted by ImageShack.us


…GOST AUTOR…

Pozdrav svima!

Ja sam Dragan, inače veliki, veliki fan grupe Colonia te administrator najposjecivanijeg Colonia fan bloga – www.grupacolonia.bloger.hr.
Prije svega da kažem da mi je zadovoljstvo gostovati na ovom blogu, posebno zbog toga što smo ja i administrator ( blog:TINOLOVKA ) osnovali suradnju u vezi mog novog projekta – Colonia cafč portala.

Što se tiče mene i grupe Colonia, pa to je duuuga priča. Coloniu slušam već 7 i po godina, dakle negdje od svoje 7-8 godine. Sjećam se da smo ja i mje društvo preko ljetnog ferija dok odmaramo od škole uživali uz hitove Colonie: Ti Da Bu Di Bu Da, Za Tvoje Snene Oči, Nevjera, Sexy Body, Budi Mi Zbogom... Odlučili smo da napravimo nastup pred svim ljudima koji stanuju u našoj ulici! To je potrajalo jedno 2-3 godine, sve dok nismo polako odrastali te postajali ozbiljniji. Danas svi oni vole poslušati Coloniu, ali niko nije ostao fan kao ja!

Već sam rekao koliko dugo sam vjerni fan Colonie. Za tih 7 godina nikada nisam imao priliku biti na koncertu. Razlog je taj što ne živim u Hrvatskoj! Prije nekoliko dana, tačnije 10.08.2007. godine roditelji su me doveli (s obzirom da sam jos godinu-dvije malodoban) u Petrinju na kncert. Tu su bile pripreme, štampanje majice, ovo ono. Kako sam prije puta bio na moru, sakupio sam školjke te od njih na tabli napisao COLONIA. No drugi dan to se odlijepilo, a nije bilo vremena da ponovo sastavljam. Taj moj ručni rad je bio tako super uraeđen, ali i da sam ga ponio na koncert – samo bi pokisao sa mnom... Jer je koncert bio otkazan... zbog kiše. Od tada samo slušam jednu te istu pjesmu Colonie: „Kiša", hehe. Međutim, koliko sam čuo, koncert će se ipak održati u istom gradu 01.09., no ta informacija još nije potvrđena. Ukoliko bude tad, idem.

Što se tiče mog viđenja grupe Colonia, pa naravno da mislim o njima sve NAJ. Imao sam priliku upoznati Iru u Zagrebu, u nekada njenoj pizzeriji „Colonia". Nažalost, tu nisu bili Kameni i Boris, ali opet mi je bilo jako drago što sam bar vidio Iru. Prišao sam njenom stolu, a ona odmah ustaje, pozdravlja se sa mojim roditeljima, te se obrati meni i reče: „Rekli su mi da mi fan dolazi iz Prijedora. Jesi to ti?". Ajoj, da ste me vidjeli. Kasnije mi mama pričala kako je stajala u ćorku i plakala kad je vidjela koliko sam sretan.
Taj dan sam uvidio kako je Ira prijatna žena, nije kao pojedine poznate ličnosti koji nisu u stanju potpisati autogram svom obožavatelju.

Moja mišljenja o članovima Colonie!

- Indira Vladić Mujkić (Ira), zakon pjevačica, bila ona buckastija ili fit kao sada – uvijek je draga. Pored prelijepog glasa nju karakteriše i njena prijatnost te smisao za humor. IRA, LEGENDO MOJA!

- Tomislav Jelić (Kameni), ma on mi je pravo super. Čujemo se privatno, ali ja ne želim da mu dosađujem, već samo napišem sms kad je nešto važno – Božić, Uskor, rođenda... Zadnji put sam se javio najboljem menadžeru na svijetu (tj. Kamenom) kad je dobio drugo dijete. Dakle, sve naj o njemu, sviđa mi se njegov posao, menadžer, to sam oduvijek htio biti i nadam se da ću to ostvariti.

- Boris Đurđević, najbolji autor svih vremena – čovjek koji je napisao sve pjesme za grupu Colonia, a i radio je pjesme i za ostale izvođače. Svaka pjesma koju je on radio bila je hit, pa sami zaključite njegov kvalitet. Trenutno sam krenuo njegovim stopama, sa svojim bendom. Na meni glazba, tekstovi, aranžman i produkcija... To i on obavlja. Hehe, trenutno idem njegovim stopama, a i da završim kao on (tekstopisac, skladatelj) ili kao Kameni (menadžer) – svejedno. Oba posla su mi cool.
- Colonia – NAJBOLJE OD SVEGA. Taj naziv pjesme je moja asocijacija kada neko kaže „Colonia". Nemam riječi, jednostavno najbolja grupa na svijetu. Volio bih da traju još dugo, dugo, dugo, mada me plaše riječi Borisa kada je 2001. godine davao interviju. Pitali su ga šta misli koliko dugo će još Colonia trajati, a on je rekao još 10-ak godina. Nadam se da se to više ne pika, i da Colonia traje još najmanje 10 godina.

Toliko od mene! Pozdrav za sve čitatelje i posjetitelje bloga „T I N O L O V K A".





Post je objavljen 15.08.2007. u 21:29 sati.