Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcidax

Marketing

'Šibenik mi je bio važniji od Sampdorie'

Pudar tvrdi da ide na pobjedu, iako dodaje da je najvažnije ne primiti gol. Očekuje bezobrazne i provokacijama sklone Talijane. Neće igrati Verpakovskis, Tudor i Gabrić.


Prvi put nakon obiteljske tragedije Ivan Pudar se pojavio na konferenciji za novinare. Govorio je iznimno tiho i vrlo zanimljivo:

"Kvalifikacijski dvoboj sa Šibenikom za ulazak u Prvu ligu bila je dosad najvažnija utakmica u mojoj trenerskoj karijeri. Susret s Talijanima ni po čemu ne smatram posebnim, samo jednim dvobojem u nizu. Ono posebno tek je pred nama..."

"Najvažnije nam je ne primiti zgoditak, u Genovi će u tom slučaju biti sve otvoreno", tvrdi trener Hajduka, ali i priznaje: "Kada bih znao da ću izgubiti 0:1, rekao bih da sam zadovoljan s 0:0. Međutim, ovako idemo po popjedu!"

"Sampdoria će igrati defanzivno, pomalo i bezobrazno, bit će skloni i provokacijama. Na to će moji igrači obratiti posebnu pozornost. Također, očekujem od svih da s puno više koncentracije drže linije. Morao bi i Cernat dati više, poglavito u fazi obrane."

Splićani će igrati bez ozlijeđenih Verpakovskisa, Tudora i Gabrića. Talijani će vrlo vjerojatno startati bez još uvijek nedovoljno spremnog Montelle. Inače, u posljednje četiri utakmice Sampdoria je zabila tek dva, a primila samo jedan gol.







Post je objavljen 15.08.2007. u 20:49 sati.