Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notunderstood

Marketing

Danas mi se tako spava... bez ikakvog logičnog objašnjenja... jer se trpam kavom... a nema učinka.... Kasnije se spremam na rolanje pa će me valjda proći... Inače, danas sam počela učiti. Zapljusnula me zastrašujuća činjenica da do prvog ispita imam manje od tri tjedna. A ja se tek primila knjige. Tako nemam volje provest idućih mjesec i pol nad knjigom, al čini mi se da moram.

Uhvatila sam se neki dan da razmišljam o svojem 'prijatelju'. Čini mi se da je naš rastanak ostao vrlo nedorečen, i zato mi se to stalno mota po glavi. Ali tješi me pomisao da njega vjerojatno muče iste pomisli kao i njega.
No primijetila sam jednu dobru stvar u svemu tome. Nisam već dugo razmišljala o NJEMU. Ne puni više moje misli prije spavanja. Toliko sam zaokupljena drugim stvarima da nemam potrebu razmišljat o njemu. Nemam čak ni potrebu da ga vidim. Jesam li stvarno došla do tako dugo očekivanog trenutka kad mi više nije stalo il je to samo još jedno zatišje? Znam za sigurno da ću to znati tek kad ga opet vidim. yes


Post je objavljen 15.08.2007. u 17:01 sati.