Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charliehunnam

Marketing

Charlie trenutno ima u planu dva filma Beast of Bataan i The Stanford Prison Experiment. čije prikazivanje možemo očekivati tek sljedeće godine.


Beast of Bataan :
Ova ratna drama redatelja Freda Schepisia biti će rađena po knjizi "A Trial of Generals", autora Lawrencea Taylora.Film će pratiti suđenje za ratne zločince generala Masaharu Homme na kraju II. svjetskog rata. Scenarij će napisati Mark Jean, a naslov filma će biti 'Beast of Bataan'.


The Stanford Prison Experiment:
Riječ je o psihološkom istraživanju iz 1971. godine u kojem su uzeli 12 studenata, izabranih među stotinama upravo po svojoj normalnosti, psihološkoj stabilnosti i nekonzumiranju droga. podijeljenji su bacanjem novčića na čuvare zatvora i zatvorenike. eksperiment je trebao trajati 12 dana. nakon 6 dana profesor je morao prekinuti projekt jer su čuvari počeli iskazivati svoju brutalnost nad zatvorenicima. zanesenost ulogama nije zahvatila samo ove unutra nego je i sam profesor u jednom trenutku u potpunosti zaboravo da mu je dužnost zaštiti sudionike, u potpunosti zanesen ulogom promatrača izvana. U ovom filmu uz Charlija glumiti će i Ryan Phillippe,Benjamin McKenzie, Kieran Culkin .



Nicholas Nickleby (2002)





Ovaj američko-britanski film je fenomenalan rađen je po knjizi Charles Dickensa
Ako još neko nije pogledao neka obavezno pogleda jer je stvarno zakon.Knjiga je također odlična
Charles Dickens mi je jedan od naj omiljeniji pisaca i piše najbolje početke knjige.

*There once lived, in a sequestered part of the county of Devonshire, one Mr Godfrey Nickleby: a worthy gentleman, who, taking it into his head rather late in life that he must get married, and not being young enough or rich enough to aspire to the hand of a lady of fortune, had wedded an old flame out of mere attachment, who in her turn had taken him for the same reason. Thus two people who cannot afford to play cards for money, sometimes sit down to a quiet game for love.
(The Life and Adventures of Nicholas Nickleby-Charles Dickens)



SADRŽAJ-

Nicholas i njegova obitelj vode ugodan i sretan život—ali imajte na umu da je to ipak Dickens. Kad umre Nicholasov otac, Nicholas, njegova sestra i majka ostaju bez i jednog novčića prepušteni očaju. Njih troje odlaze u London kako bi potražili pomoć svog bogatog ujaka Ralpha. Na žalost, jedine namjere ujaka Ralpha su da razdvoji i iskoristi obitelj te tako šalje Nicholasa da radi u školi za siročad koju vodi okrutni Wackford Squeers...
žanr:dramaNicholas Nickleby rođen je u sretnoj obitelji. Ali, s 19 godina ostao je bez oca. Majka, sestra i on potražili su pomoć kod očeva brata, bogatog burzovnog mešetara Ralphy


slike iz filma














Post je objavljen 15.08.2007. u 15:38 sati.