Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tryingsohard

Marketing

Have you ever been alone in a crowded room?.... i have...

dakle, jel jeste? ja jesam... ne znam u biti zasto, nekak sam jednostavno tuzna u zadnje vrijeme. Fali mi tanja. Fali mi marina. Fali mi rora. Fali mi ivan.... ubija me to sto ih nemogu stalno vidjati... ovisna sam o njima. no... trebali bi napraviti neki tuzni smjalic. ovi na blog.hr... Mozda me to malo hvata depra jer se blizi skola. ljeto uskoro zavrsava, a ja nei da zavrsi. lijepo mi je na ljetu,ne zelim se vratiti skoli. tamo gdje moram glumiti da sam super svaki dan. ne volim kad me svi ispituju sto ti je. mislim bude mi drago sto im je bar tolko stalo da me pitaju, al ne zelim im svima objasnjavati. ovako bar mogu biti i tuzna na miru. ne zelim da ljeto zavrsi, kao da ga nisam potpuno iskoristila. ne zelim da prodje ova godina. ne mogu vjerovati da je vec osmi mjesec. kako vrijeme brzo prolazi. a kao da sam neki dan slavila novu godinu.
sto se tice naslova. nekak imam feeling, da onima do kojih je meni stalo nije njima stalo do mene. razocarano. to je prava vijest.
ajoj, sad ja tu vas gnjavim s nekim sranjima... ma ajd uzivajte svi lijepo i iskoristiti ljeto. kad pocne skola nema povratka... love ya all... kiss

Post je objavljen 15.08.2007. u 12:04 sati.