Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dog5to10

Marketing

JEJ!Dobih Štafetu!!!!!!!!

Evo novi post nakon kratko vrimena jer san dobila štafetu od prebolesne Maše i bia bi ka red da završimo s tim smijeh
SO let's get it over with!
1.Tvoja najbolja prijateljica te stalno ismijava. Govoriš joj da prestane, ona veli da hoće, ali ne prestaje. Što učiniti?
- Rekla bi joj da mi to smeta i da stvarno prestane ili cu se prestati druziti s njom jer mi takav stav kod ljudi smeta.
2. Obožavaš Harrya Pottera, ali tvoji prijatelji tvrde da su i filmovi i knjige totalna glupost i totalni promašaj. Što ćeš učiniti?
- Rekla bi im da svak ima svoj ukus a o ukusima se ne raspravlja.
3.Sviđa ti se jedan dečko, ali on je zaljubljen u drugu. Što ćeš poduzeti kako bi bio tvoj?
-Necu nista pokusavati,valjda nismo stvoreni jed no za drugorofl
4. Do prošle godine tvoje ocjene su bile odlične, ali ove godine pale su na dvojke. Užasno se trudiš, ali ne možeš dobiti ocjenu iznad 3. Što ćeš učiniti?
-Pokusat cu sama nauciti,ali ako ne bude išlo pokušat cu sa privatnim satovima nekog profesionalca.MOzda tad nesto naucim.
5.Veseliš se izlasku s prijateljima, bez roditelja, samo ti, prijatelji, simpa i more, ali dan prije ti slomiš nogu i ne smiješ ići, već moraš iduća 3 tjedna ležati u bolnici. Kako se osjećaš i što radiš?
- Osjecam se tužno i potišteno.Pokušavam skrenuti misli s toga da mi se prijatelji super zabavljaju dok ja lezim,ali doci ce mi i oni u posjet pa ce biti bolje.
6. Posvađala si se s najfrendicom oko jednog dečka iz susjednog razreda. Hoćete li dozvoliti za zbog njega budete posvađane?
- Naravno da necu.Pokusat cu zaboraviti decka jer mislim da je nase prijateljstvo toga vrijedno.
7. Gledaš film sa dečkom, kad ti on odjednom želi nešto priznati, a već ti je rekao da te voli. Što ti prvo pada na pamet?
- "O,ne.Misli da je ova veza totalni promašaj"
8. Užasno bi željela trenirati klizanje, ali tvoji roditelji ti ne mogu plaćati mjesečnu članarinu, a i misle da je to potpuno bezvezan sport. Hoćeš li odustati od klizanja?
- NE!Borit cu se da dokazem roditeljima da klizanje nije bezvezan sport i pokusat cu sama nekako prikupiti novac za clanarinu.
9.Najfrend ti je super, obožavaš se družiti s njim, ali on se odjednom počne čudno ponašati i prizna ti da te voli... Što ćeš mu reći?
- Ako mi se sviđa,ne vidim zasto tu nebi bilo nesto,ali ako mi je samo prijatelj reci cu mu da mislim da veza nije najbolja ideja i da zbog toga ne trebamo prestati biti prijatelji.
10.Sviđa ti se stariji brat najfrendice, ali najfrendica ti je rekla da ne bi podnijela da se neka njezina frendica zaljubi u njezinog brata. Što ćeš učiniti?
- Pa prvo cu joj priznati.Zatim cu je pitati dali je to uredu s njom,moze li mi pomoci oko toga.Onda cu prizati njenom bratu.MOzda on bude znao sto napraviti dead

Štafetu predajem:
x!MeGyx!_dance KraLj!ccaaA!!!
...Bloody_tear...
†Necronomica†
xWishe
.'.'Mother *fuckinn* princesS'.'.

BTW:


Which HP Kid Are You?


Post je objavljen 14.08.2007. u 22:51 sati.