Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odvratnakuhinja

Marketing

...Sarma iz Dijaspore...tako da i Bosanci u Australiji imaju sta jest...

Sastojci :
700 grama kiselog zelja
300 grama avokada
100 grama rize
25 grama djumbira
1 decilitar tabasca
10 chilli papricica

Priprema :
Rizu prokuhati,posto ovakva sarma ne sadrzi meso zamjenjuje ju jezgra avokada,tako znaci nastavimo,avokado oguliti i popirjati na laganoj vatri,te nakon 5 minuta dodati tabasco,te nastaviti lagano pirjati,nakon 5 minuta dodati 5 chilli papricica,nakon sto se
nadjev pretvori u gustu masu ,pomjesati s kuhanom rizom te zamotati u listove kiselog zelja te staviti kuhati koji 10 minuta,posluziti hladno.Izmljeveni djumbir posipati po sarmi i kao dekoraciju priloziti ostatak papricica


Komentar autorovih pokusnih kunica : A da stavimo jos papricica?


Post je objavljen 14.08.2007. u 14:12 sati.