Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gruod

Marketing

Što je istina?

Kad god pogledam dolje nekoliko komentara ne mogu se oteti dojmu da tu netko laže (namjerno izbjegavam riječ: ne govori istinu).
Osoba koja se potpisuje kao "Festina lente!" je na svom blogu izbrisala nekoliko potpuno bezazlenih komentara gdje sam ju samo pitala da otkrije svoje stvarne godine. Evo ju opet pozivam da to učini i priloži svoju stvarnu fotografiju jer znam da dijete od 14 godina ne bi ono nikad izbrisalo. Stvarno bezazleno pitanje, ali ako netko ima u svojoj glavi scenarij koji nema veze sa stvarnošću, tada su drugi samo prolaznici. Ma zaboli mene to njezino, ali koga laže? Mene sigurno ne. Ostavila sam poruku na njenom blogu da se tamo više ne vraćam jer sam otresla prašinu sa svoje obuće u kući koja ne želi čuti moje riječi.
Bože dargi koliko istine na ovim blogovima, a također, koliko laži. Jedni ovdje nalaze jedino mjesto gdje mogu olakšati dušu dok drugi bježe u virtualni svijet; bježe od stvarnog bića jer imaju problem u sebi i svojog glavi i pokušavaju se prikazati onim što nisu. No, to je njihov problem.

A tek oni blogovi gdje se djevojke ponašaju ko kokoši - doslovno:
http://templeoflove.blog.hr
http://kraljicasuza.blog.hr
http://jednomvoljena.blog.hr
ova naročito: http://gadura18.blog.hr
...

Post je objavljen 14.08.2007. u 15:17 sati.