Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/worldofbasketball

Marketing

BARAĆ U TAU CERAMICU,UKIĆ BLIZU LOTTOMATICE

Priča o novoj destinaciji jednog od najvećih hrvatskih prospekata upravo je dobila rasplet; Stanko Barać iz Širokog seli u ACB ligu, u giganta iz Vitorije - TAU Ceramicu. Veliki posao kojeg je vodila agencija XL, a težak ukupno više od tri milijuna eura, okončan je nakon što su klubovi dogovorili uvjete prelaska.

To znači da će hrvatski reprezentativac barem sljedeće tri godine provesti u najjačoj europskoj ligi, budući parafirani ugovor glasi na tri plus dvije godine. Boje baskijskoj kluba drugu godinu zaredom će braniti Zoran Planinić, dok njime od ovog ljeta kormilari Neven Spahija.

Vezano uz TAU Ceramicu i šuškanja o akviziciji još jednog Hrvata, Roka Ukića, ona u ovom trenutku nemaju previše osnove. Naime, intenzivirali su se pregovori Barcelone i Lottomatice, pa bi za nekoliko dana, dogovore li se Zoran Savić i Dejan Bodiroga, Splićanin mogao aterirati u Rim, u naručje izbornika Jasmina Repeše. Izvori tvrde kako suglasje Ukića postoji što znači da je cijeli posao vrlo blizu realizacije.

Stanko Barać
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.08.2007. u 11:55 sati.