Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicdragonlady

Marketing

Šef ubio uposlenike nakon što su tražili povišicu

FULTON COUNTY, -- Biznismen koji je imao financijskih problema pucao je i ubio dvojicu svojih uposlenika kada su ga zamolili za povišicu.

Osumnjičeni za ubojstva, 38-godišnji Rolandas Milinavicius, predao se vlastima East Point-a u subotu. Nadležno tijelo je dalo izjavu da je Milinavicius bio šef uposlenika.
East Point policijska postaja rekla je da je Milinavicius priznao ubojstva. Nadležni su dali izjavu kako je bio pod velikim stresom zbog velikih dugova u svojoj tvrtci.
Milinavicius je izjavio kako su ga jedina dva uposlenika sa njihovom željom za povišicom jednostavno gurnula preko ruba.
East Point detektivi su izdali svjetsku tražilicu za litvanskim doseljenikom u četvrtak, nakon što je njegova žena otkrila tijela uposlenika u R.M. Auto International kod Willingham Drive blizu Central Avenue.
28-godišnji čovjek i 25-godišnja žena su umrli nakon pucnjave.
"Motiv je bio novac. Postojali su neki problemi sa novcem na tom radnom mjestu i u biti je stres što je vlasnik i vođenje samog posla to što ga je dotuklo.," rekao je kapetan Russell Popham ispred East Point Police Department.
Milinavicius očekuju dvije optužbe za ubojstvo. Vlasti najavljuju da stiže još tužbi.Officials said more charges are pending.
Milinavicius treba ići pred suca Fulton County Jail u ponedjeljak ujutro.


Pa ajd sad traži povišicu :-D


Post je objavljen 14.08.2007. u 10:24 sati.