Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lansarote

Marketing

Najskuplji čips na svijetu

Free Image Hosting at www.ImageShack.usKazna od gotovo 900 kn stigla je na adresu 'neuredne' bake, koja je dva komada čipsa ostavila nasred ceste i pustila ih da tamo strunu. Policiji su je prijavila dva prolaznika budnog oka.
---
Jednu baku iz Crawleyja, West Sussex, šetnja s unučicom je jako skupo stajala. Naime, njena godinu i pol stara unučica jela je čips dok su šetale gradom i u jednom trenutku je ispustila vrećicu.

Brižna baka je odmah podigla vrećicu s poda, ali su joj pri tome dva čipsa pala na ulicu.

To su uočila dva prolaznika oštrog oka i prijavili su je za odlaganje otpada na neprikladno mjesto. Nakon toga je na bakinu adresu stigla kazna od 80 funti. Naravno, baki nije palo na pamet da plati takvo nešto, već se požalila policiji koja joj je kaznu i poslala.

Na kraju joj se policajac, crven u licu, ispričao i svalio sve na ''prerevne'' prolaznike.

''Nisam mogla vjerovati što se desilo. Maloj Emiliy je slučajno ispala vrećica, pa sam ja podigla vrećicu i bacila je u smeće, a dva čipsa koja su ispala na cestu gurnula sam sa strane u blato.''

''Padala je kiša, pa su bili mokri i počeli su se raspadati. Pristupila su mi dva čovjeka i rekla da će podnijeti tužbu zbog toga.''

''Napisali su da je šutiranje dvaju komada čipsa prekršaj, ljudi koji su stajali oko mene umirali su od smijeha'', priča baka još u nevjerici.


Izvor: netPortal

subota, 19.05.2007.
<< prethodna zanimljivosti | sljedeća zanimljivost >>

Post je objavljen 31.08.2007. u 22:00 sati.