Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simplydeep

Marketing

MACO, TO TI SE ZOVE DOBAR ULET… ILI NE?!

Nedavno sam s frendom provela veoma zanimljivu konverzaciju. Na obostrano zadovoljstvo. Naime, ja sam jedna od onih koje zaista preziru tipične muške ulete tipa: «Trebala bi spavati otvorenih očiju jer je grijeh da takvo savršenstvo ikada sklopiš.» Ili pak: «Tvoj osmijeh zrači cijelom prostorijom.» A još mi je najdebilnije kad tip dogmiže sa sasvim drugog kraja lokala i upita: «Mala, ćeš ča cugnut?», i pritom namjesti očajnički izraz lica jer ste vi već dvadeseta koja je rekla: «Daj odj***!»

E sad, povratak na mog frenda. Recimo da je čovjek u malenom problemu i mene je pitao za savjet. Radi se o tome da je do sada imao samo 2 veze od po 3 godine. Tako da je čovjek krenuo u haranje na ženski rod sa tipičnih 17 i poharao samo 2 ženske. I to se čak nije morao niti truditi jer su one «poharale» za njim. Naposljetku se uspostavilo da dečko ima 23 godine i minimalno iskustva sa uletima. Kako on kaže, nikada do sada nije niti jednoj jedinoj tipici uletio. I normalno, pita mene, pripadnicu ženskog roda za savjet – koji ulet pali?

Stvar je još gora jer je dečko totalno nabrijan. Ipak se čovjek nakon 6 godina monogamije odlučio za malo raznolikosti. Inače se nadurim kad god od dečka čujem takvu izjavu, ali njega razumijem jer imati 23 godine i 2 jedina iskustva… Malo smiješno zvuči. No dobro, back to the point.

Ulet. Koji bi to ulet bio savršen? To više nije pitanje koje muči samo njega, već je i moju malenkost to malo zaintrigiralo. Jer kad realno sagledamo stvar, 90% ljudi ima jedno te isti ulet koji u biti ne pali zato što je tip originalan, nego zato što je tip sladak. A to onda i nije do uleta nego do fizičkog izgleda. Dobar ulet bi trebao biti onaj ulet s kojim bi i Mr. Bean mogao imati šanse.

Ja sam za sada upoznata samo s jednim i ide otprilike – dečko dođe do cure s čašom leda, pred njom baci led na pod i kaže: «Probili smo led, sada možemo na cugu.» Eto, taj je baš da ti se koljena odsjeku ali opet, kad dva puta čuješ neku stvar, stvar definitivno ne pali. Prema tome, osim tog, više nema dobrih uleta. No, kad sam dotičnom s kim sam i započela ovu raspravu to objasnila, upitao me koji bi ulet kod mene upalio. E pa sad, ovo je pitanje bilo kao da me iz vedra neba tresnuo grom. Samo sam brzopleto odgovorila da me prestane daviti jer ne znam i ne znam koji je dobar ulet a najbolje bi bilo da sluša instinkt! Dakako, nije ga baš to zaustavilo, i dalje je krenuo po svom u nadi da će naći barem neki odgovor.

Dakle, da rezimiramo. Nema savršenog uleta. Ako postoji fizička privlačnost, tip može reći i da je pao s Marsa, a nama će to biti i više nego dovoljno. Glavno da se uspostavila komunikacija. Nekako, gledajući po sebi, ako mi se tip ne sviđa fizički, može se on truditi i truditi, najljepše pjesme mi recitirati, ali neće upaliti. Prema tome – tresla se brda, rodio se miš.

Zaključak svega. Dragi moji dečki, "a la" ovaj moj frend – sredite se, budite simpa i krenite u lov. Neka će sigurno pasti. Bez obzira na originalnost uleta. Jest da bi bilo bolje kada bi imali i spiku, ali eto, ne možemo imati sve… ;)


Post je objavljen 13.08.2007. u 20:46 sati.