Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetludeosmasice

Marketing

Simpsons

waveBok svimawave

Volite li obitelj Simpson?

Image Hosted by ImageShack.us

Najluđa obitelj Simpsons stigla je u naša kina. Ivica, Mija i ja u samo nekoliko minuta odlučili smo poći u kino i pogledati Simpsone. Našli smo se na stanici gdje smo kako bi njemci rekli šprehali do dolazka tramvaja. U tramvaju smo se pak smijali jednu cijelu staicu ( odnosno samo neki od nas). U kino smo došli čak 40 minuta prije početka filma. Bravo za nasthumbup. Mislim da nam je to prvi put da smo uspjeli podići rezervaciju. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Otišli smo si kupiti grickalice i piće kako bi izbjegli red. I tako dok smo Ivica i ja jeli kokice Mija je gledala neke dečke koji su također došli na Simpsone. Gledala ih je i gledala. Izgledala je otprilike ovako cerek. hehehehe smijeh. Ja sam joj govorila da je luda zujo jer ti dečki nisu zgodni, a ona je rekla meni: ne Lara ovi su dečki zgodni kaj ne vidiš nut. I tako smo se smijali smijeh, jeli kokice i pili sok party. Pustili su nas u dvoranu da se smjestimo. I film je počeo. Malo poslije početka filma u dvoru je ušla jedna malo veće skupina ljudi. Bili su tako smješni da smo ih nazvali Kremenko obitelj. Simpsoni su i bili toliko smješni da smo se svako malo trgali od smijeha i tako opet, i i opet, i opet...
Na kraju filma cijela je dvorana počela pljeskati i vrištati koliko su bili zadovoljni filmom. U potpunosti se slažem s cijelom dvoranom. Film je bio fenomenalan. thumbupZa pet thumbup. Ma za deset thumbup. Mija i ja smo htjela krenuti prema izlazu,ali nas je Ivica zaustavio jer je on htjeo vidjeti sve likove. Izgledalo vam je to onako kao su na kraju svakog filma napisana imena glumaca samo što su sada bila napisana imana likova i njigove slike.

Nakon kina prošetali smo na sladoled, Ivica na hamburger i krumpire. Sjeli smo na na tramvaj i komentirali film. Bilo nam je super.

Pa evo i da vama malo doćaram kako je nama bilo na filmu





Ljudi! Simpsoni su zakon obavezno odite u kino s društvom i pogledajte ih.




Post je objavljen 13.08.2007. u 12:36 sati.