Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Stara koka...hehe.... :))

Ovaj post pišem smo zbog moje MARINICEsmijeh kojoj želim evo po drugi put čestitat rođendan!!!!!!!kiss
Sada imaš 16...hehe...STARA KOKA!!!!!!!!!!!smijehthumbup Ma šalim se samo...ali znam ja da ti voliš taj nadimak!yeswink

SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kisskiss

Jedva čekam popodne!smijeh
Slike od subote...ali samo dvije...ostale neću postaviti.
Kikilly,Marina i ja...obožavamo ovu sliku!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I opet mi,ali malo mutne....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I evo sad nešto o Danijelu...napokon je nešto izašlo u novinama....smijeh

1. U kakvim si odnosima sa Sonjom Kocic? - Otkad sam upoznao Sonju, moje belo je opet belo(smeh). Kada je moja draga koleginica u pitanju, mislim da je prerano govoriti o ljubavi. Sonja je stvarno privlacna devojka pored koje se prijatno osecam, a i poslovno se odlicno kapiramo. Kada se spoje zadovoljstvo i posao nastaje prava stvar i onda smo svi srecni i zadovoljni.
2. Da li su tvoje dosadasnje devojke postajale bivse kada si im napisao pesmu? - Svaka moja devojka postaje bivsa jer cim je napisem, neko mi je uzme... ali to ce moci izvesni dok se ne obezobrazim i podignem cenu.
3. U kuci Velikog Brata postao si upamcen po pranju vesa, da li to radis i u stvarnom svetu? - Naravno da ne! Moje cure su uglavnom iz Beograda.
4. Sta mora da poseduje devojka da bi te osvojila? - Kucu na planini, kucu na moru, stan u Beogradu, stan u Podgorici. Zatim, ruke su veoma bitne, noge i kosa. Iz ovoga se moze zakljuciti da nisam materijalista...(smeh) Trenutno mi nije vazan izgled devojke, bitno je samo da je lepa.
5. Ko je po tvom misljenu najseksipilnija zena iz javnog zivota? - u Crnoj Gori Milena Vucic, a u Srbiji Slavica Cukteras. Ta cura ima nesto sto me ostavlja bez daha. Zelim da joj napisem pesmu.(smeh) Ko zna... mozda se tradicija nastavi.
6. Sta najcesce jedes tokom leta? - Uglavnom vocne salate, malo mesa. E , da zaboravio sam ribu!(smeh)
7. Planira li grupa No name koncert u Beogradu? - Svakako i nadam se da ce se to uskoro desiti. Iz dana u dan prizeljkujem da odrzim koncert u Beogradu.
8. Sta radis kada si neraspolozen? - Trudim se da svoje raspolozenje prenesem na okolinu.
9. Posle svega, u kakvim si odnosima sa Lejlom? - U korektnim. Lejla je veoma vazna licnost u mom zivotu. Ne vidim razlog da, ako nismo u ljubavnoj vezi, ne budemo prijatelji.
10. Sta je u ovom trenutku tvoja najveca zelja? - Hm... Ima ih vise! Da objavim svoj album, odrzim koncert u Beogradu, da snimim duet sa Erosom Ramacotijem, da se bolje upoznam sa Slavicom Cukteras...(smeh)

Pozz&pusawavekiss

Post je objavljen 13.08.2007. u 00:01 sati.