Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rioninkutak

Marketing

Veze na daljinu!!

Oprostite što me nije bilo neko vrijeme, ali kako je bilo nevrijeme, mogla bi čak reći oluja stoljeća, mene je kompjuter malo odlučio zezati, pa mi onemogućio odlazak na Internet. Uspjela sam se tek sada snaći, i ovo pišem sa drugog kompa.

Jučer mi je bio jako lijep dan, jer mi je u posjet došao moj dragi.
Kako to u posjet, neki će reći, ali da, tako je to nažalost, kad je on iz Varaždina pa se ne možemo nalaziti koliko bi to htjeli, već je najčešće dogovor jednom tjednom. Nekima je pojam veze na daljinu stran i ne mogu se zamisliti u takvoj situaciji, ali meni je to nekako već uobičajeno. Iz Zagreba sam, i ma koliko bila okružena simpatičnim, dragim, zgodnim dečkima, ja se uvijek nekako odlučim za one koji, ne da nisu iz mog kvarta, nego uopće nisu u mom gradu. Za mene ne vrijedi ona : „Daleko od očiju, daleko od srca!“ , dapače smatram da udaljenost može samo povećati ljubav ako je ona iskrena i prava, jer svaki novi susret donosi novo oduševljenje, budi novu pustolovinu!

Čak sam imala jednu vezu sa dečkom s Plitvica. Možda je čak i ne bi mogla nazvati vezom koliko smo se puta vidjeli, ali u to vrijeme, itekako sam željela da to bude veza. On mi se jako sviđao, čak mogu reći da sam bila luda za njim, ali nisam imala dojam da i on tako misli, bar sam to kasnije shvatila, kad sam se malo odmakla od situacije i objektivno je sagledala. Znala sam i pokoju suzu ispustiti kada bi se nešto dogovorili a on bi na kraju rekao da ipak neće moći tada doći. Zato kad smo i prekinuli, bilo je to olakšanje za mene, premda to nije baš bio klasičan prekid. Više smo se dogovorili da dok je svako u svom kraju, bit ćemo prijatelji a kada se vidimo ( ako se više uopće vidimo!) šta bude bude. Sljedeći put kad smo se vidjeli, odnosno kada je došao u Zagreb( i to nakon godinu ili čak dvije od našeg dogovora,ne sjećam se točno), ja sam već bila sa svojim dragim, pa je to bio prijateljski susret, ugodno druženje.

Sada sam sretna u vezi koja me potpuno ispunjava, čini toliko drugačijom da su to svi počeli primjećivati. Samo jedna pomisao na njega i usta mi se razvuku u osmjeh.cerek
Ponekad se bojim da je to samo san, tako mi je neopisivo lijepo pa se pitam može li to uopće biti stvarnost. Nisam vjerovala postoji netko tko će me toliko usrećiti. Prije njega već sam se pitala hoću li ja ikada osjetiti ljubav kakvu zaslužujem, je li meni na ovo svijetu bilo zabranjeno iskreno voljeti i biti voljena. Čuo je moje molitve i pronašao me!
On je moj mali anđeo koji se spustio na zemlju kako bi me usrećio, i ja ću učiniti sve da njega usrećim. Moj svijet je ljepši otkako se on pojavio u njemu, i nitko ga ne može zamijetiti. Za mene ne postoji bolja, posebnija osoba od njega. Volim ga najviše na svijetu! kiss
Želim svima vama da pronađete osobu koja je stvorena samo za vas, jer kada se vaše srodne duše sretnu bit će to najljepši osjećaj na svijetu, i ničime je više nećete htjeti zamjetiti.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 12.08.2007. u 16:55 sati.