Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludapazivi

Marketing

I am HAPPY!!!!!!

Da, sretna sam. Zašto? Jer imam super prijatelje koji su uvijek uz mene. Jer imam roditelje kojima se divim. Jer imam (gotovo) sve što poželim...
Ovo ljeto mi je baš lijepo. Stigla mi je frendica iz Njemačke, Jelena, pa je sad napokon cijelo društvo na okupu. Zapravo, nije. Ivana se naljutila na mene. Zašto? Zato što sam s Lanom i Jelenom pričala nešto što je nju pogodilo. Naravno, ko u svakom pravom ženskom razgovoru, to su bili dečki. Naljutila se zato što sam joj rekla da prestane stalno mijenjati dečke, jer će si i oni svašta pomisliti. Bez riječi se pokupila kući. Lana i (sad mogu napisati) Goran, su u jaaaaako dobrim odnosima. SUPER! Jelena je otpilila tipa pred cijelim njegovim društvom. To je trebalo vidjet. Došla mu i veli "Daj ... više odjebi od mene. Ti si jedna obična pičkica!" Koji je to smijeh bio njegovog i našeg društva. Al on ne odustaje. Jučer ju je opasno gledao, a ona niš. Kad smo več kod toga, tj. jučerašnjeg izlaska, bilo je GENIJALNO! Pjevali smo, plesali, skakali jedni po drugima, pili, ma bilo je odlično! Upoznala sam neku tipicu Loreanu (mislim). OK je!
Lana i Jelena mi nešto mute. Moram otkriti što da ne bi napravile neku glupost. U zadnje vrieme bi stalno pričale o mom bivšem. Koji je njima, ja ne znam! A uostalom, nek pričaju... Njagore je što me ispituju: "Sanja, jel tebi još stalo?" , "Misliš li ti što ili ne misliš?" i slična pitanja. No mis mo ženske, pa kao što već napisah, dečki su nam sakodnevna tema razgovora, a poneki i sprdnje, ovisi o njegovom položaju u našim očima. Kužite?
Toliko od mene, kad stigne, stiže novi postek!
Pusek, ili Kissa, kako hoćete!kiss

Post je objavljen 12.08.2007. u 14:08 sati.