Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasamputistina

Marketing

Biti ili imati???

Čitam dosta po blogovima i forumima a puno čujem i u svome društvu o katoličkoj vjeri. Imam jedan izvanredan primjer obračenja koji bi rado podijelio sa Vama.
Jedan moj dobar prijatelj a zvati ćemo ga Denis bio je živi primjer nevjernika, alkoholičara, kurviša i da ne nabrajam, svega onoga najgorega i najnižega što čovjek može biti.
Denis danas ima preko 30 godina, prije 6 mjeseci otišao je u Međugorje i doživio božji poziv.
Nakon toga je u Zagrebu išao nekoliko puta na duhovne vježbe kod poznatog karizmatika dok nije osjetio da je iz sebe izbacio svo zlo. Čuo je za životnu ispovijed napisao na papir sve svoje grijehe svog prljavog i bezbožničkog života. Javio se svećeniku i jedan i pol sat se ispovijedao.
Denis je danas drugi čovjek, njegovi stari prijatelji govore da je puko, poludio i da nije normalan.On se na to samo smije i kada god može pokušava njima objasniti da to što oni rade nije u redu.
Ne želim puno pisati o njemu samo Vam želim nešto reći.

Ne idete u crkvu zbog svećenika, pa Vas molim da zbog njih i ne odustajete od crkve. Vjernik jesi ili nisi. Ne možeš ići u crkvu a nakon mise kršiti 10 zapovijedi božjih. Vjerujete u oca,sina i duha svetoga a ne u svećenika, župnika, provincijala, biskupa i kardinala.

Spasenje ili imamo ili nemamo, zapamtite da nema sredine.


Pustite BMW I MERCEDES držite se Biblije i Misala

Svoj posao ne ostavljaj za sutra.(Put,15).


Post je objavljen 12.08.2007. u 12:16 sati.