Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spiritinmyheart

Marketing

Vracena iz preljepih snova....!!!

Odmah na pocetku bi htijela naspomenuti da poslusate pjesmu odmah tu pored u boxu....jer je stvar prejebena....kao sto i pise skladao ju je sam decko od moje sestre....sada sklada jos tuzniju pjesmu....pa mozda i nju objavim....ovu pjesmu poslusajte do kraja i vratit ce vas u vasu proslost...sto ste sve prosli...i ljubavne probleme i sve...samo poslusajte.....moram priznati da sam zaplakala dok sam ju slusala...a sada neznam kako ce te vi....i na dan ju preslusam vise od 50 puta i razmisljam o svemu sto sam prosla jer me pjesma dirne u najbolniju tocku moga srca!!!!!! I kada ju slusam ne mogu biti vesela....pa neznam kako ce ispast post koji cu sada pisat....!!!!!!!

O MORU:

Eto znate di sam isla, kad sam isla, sve znate...za one koji ne znaju neka pogledaju u prosli post....! Na moru mi je bilo neopisivo zabavno i super...upoznala sam nove prijatelje...koji ce fala Bogu bit tamo svake god....prijatelji su mi zakon....Sto se mene tice ja bi na moru mogla bit cijelo ljeto...ali nemam s kim ostat...najradje bi ostala sama.....!!! Eto necu sad pisat sve dogodovstine sto su mi se desavale na moru...a ima ih puno....al mi se ne da sad opisivat....!!!

OSTALO:

Kada sam se vratila s mora isla sam svugdje po bazenima...cak sam u Mašarskoj u Barchu srela Potu....jel tak Pota?? I tak......!!!

Eto toliko od mene za ovaj post...koji je na zalost bio malo sjeban....jer nema sanse da pisem post uz ovakvu pjesmu....bar mene dirne u srce jako...neznam kako ce vas....al eto!!!

Ljudi moji ja vas volim sve....i uzivajte mi u ovom jebenom zivotu....nemojte se dat zajebavat i upustat u neka sranja,zivite bijedni zivot kak spada jer on nije dugacak i od njega mozemo ocekivat svast....!!!!!!!!! PuSsa & Ki$$aCh . . .!!!!!!!

Post je objavljen 12.08.2007. u 11:39 sati.