Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Neću politiku u svoju butigu!



Već dugo namjeravam napisati ovaj post, ali ga se uvijek sjetim u krivo vrijeme. Tj. ne sjetim se kad sam ispred kompa.....

Kao što, naravno, znate ovo je predizborna godina. Već su nas počeli bombardirati obećanjima. Nakon izbora slijedi nam neopisiv prospretetrofl, Lijepa naša će se rascvjetati bolje nego moje Brdo pred Sisveterofl.....

Kažu da su u ljubavi i ratu dozvoljena sva sredstva. Mislim da je to rečeno prije demokracije. I u predizbornoj kampanji su. To sad znamo.

Neki dan provjeravam svoj Yahooo mail box i između raznih Ali Musa i lutrija na kojima sam dobila Neznamšta jer takve poruke odmah dilitam, ugledam jedno naše, obično imerolleyes. Naravno, znatiželjna kakva jesam (a volim i dobivati "pisma") brzo otvorim i pročitam......i burninmad!
Neki gospodin je sebi dozvolio da mene uči pameti! Da meni, jadnoj, neukoj i glupoj ukaže na to kakve su ona i ona stranka i da je baš njegova najbolja i da mi baš uz njih slijedi gore navedeno blagostanje!
headbangburninmadmadpuknucuburninmadheadbangmadpuknucu
A baš sam mislila kako me se netko lijepo sjetio......i sad sam razočarana i ljuta i na njega i na njegovu stranku! Eto mu sad!!!

A čujem i da se blog koristi u te svrhe.

Pa upozoravam one kojima može isto tako pasti na pamet da, skriveni pod nickovima, skupljaju političke poene šarajući po blogovima, da ću, ako to otkrijem, sigurno ignorirati baš njihovu stranku!!!
Zato jer sam inatljiva!
Jer mrzim laži!
Jer mrzim pljuvanje po drugom radi vlastitog napretka!
Jer ne želim da ulazite u moju intimu, a moj blog to jest!
Jer ne želim da me učite pameti, jer sam punoljetna a i IQ mi je veći od 35.....
I jer.....ima još stotinu tih "jer"......a želim reći da ćete samo izazvati kontraefekt.....rofl



Post je objavljen 11.08.2007. u 16:23 sati.