Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lakshesedishe

Marketing

nemojte se kladiti na "barenje" jer je netko stvarno dovoljno lud da to napravi

Ei ljudeki, evo mene konačno doma…mislim…kak me dugo nije bilo…kojih 5 dana….al ono…..jako mi je falil blog….al mi je bilo super na moru…. Bila sam u Biogradu….
E, kak je dobro bilo….ma fenomentastično…čudno kai to pišem, jer prvo nisam htela iti….jer sam išla s starcima i martinom (sister) ….al je bilo zakon….
Evo…."kratko" budem opisala….
Krenuli smo u ponedeljak u jutro tak oko 5….došli smo u apartman….
Onda je martina upoznala nekog dečka koji je bil pokraj nas v apartmanu…..čovek ima 21 godinu, i iz zagreba je….pa nas je onda pozval kai nam pokaže grada jer je on tam svake godine…. Al smo mi morale prvi dan iti s starcima glet v grad…pa onda tek posle nekam same….al je onda bilo več negde pol 12 i ja sam bila umorna….pa nismo išle nikam…
Onda v utorak smo na plažu išli….i svaki sljedeči dan smo bili na istom mjestu na plaži….pokraj nekih zgodnih mađara ili kai su več bili….jedan od njih se tak slatko smije…joj…. Pa smo onda na večer martina i ja išle na bazen neki tam…i sedele smo i tak….i ono, svako malo su neki dečki došli do nas…..i onda je meni jen od njih dal broja…al nikai s toga….hehe…..
Pa onda u srijedu na večer opet na bazen, al tam nije bilo tih dečki koje smo dan prije upoznale…pa smo išle v grad….i tam smo se do nekih dečki išle sesti….kai mi nebi….i pozvali su nas u šenju….tim dečkima sam čak svima imena zapamtila….bili su Filip, Lovro i Borna…. i ono… prvo su nas pitali kolko imamo godina, odkud smo, kak se zovemo…a onda je Borna pital: "pušite cigarete?" a ja se počnem smijati ko ne normalna….jer inače ljudi pitaju:"pušite?",a ovaj je napomenul dal cigarete, kai mi nebi na nekai drugo mislile….hehe…. onda je počela kiša padati, pa smo išli na Filipov brod…i tam se zezali, smijali….i tak….zanimljivo je bilo…jako…hehe…. U srijedu su na bazenu bile neke igre….i prvo smo martina i ja išle tam….i dojdu neki dečki do nas…i pitaju nas odkud smo…i mi velimo….a martina pita…vi ste tu iz biograda…i prvi dva vele jesmo, a treči pa:"ne, ja sam iz austro- ugarske"…opet smo se smijale….heh…..a jbg…..;)
Onda u četvrtak smo mi na plaži i idemo se šetati martina i ja do druge plaže….i glasno o nečem raspravljamo….i smijemo se….a neki iza nas onak veli: "međimurke"…i tak smo se onda i s njima upoznale…..oni su iz pribislavca…..jen se zove nino, drugi je filip, a trečega neznam…. I onda smo martina i ja išle po nekim kamenima po plaži…. Nije prošlo bez ozljeda….i tak se mi smijemo i gluposti radimo…i martina se išla kupat na tu plažu di nije bilo nikoga, pa sam se onda išla i ja….. e, kak je to bilo smiješno…..joj…. pa smo se vratile do naše plaže….tam di smo se mi kupali….. i malo smo bili tam i dojdu do nas neki koje moji starci poznaju…. Imaju jenoga sina i kćer…..antonija i vedran…..antonija ima 10 let, a vedran 15…jako v redu ljudi….onda su naši išli v neki kafić, a mi smo se ostali kupati…pa je počela kiša….i onda smo se kupali…zezali…i tak…. Pa smo i na večer išli s njima….
Onda je martina nekam išla…s nekim ljudima…koje smo več prije upoznale…a ja sam ostala s vedranom i antonijom….baš je pravo bilo….antonija je cijelo vrijeme plesala i izvađala gluposti, i tak smo se zezali…..baš su super ljudi….
I sad petak….bili smo na plaži s vedranom i antonijom…i njihovima…i išli smo se na bazen kupati….jako je hladna voda bila….al mi smo išli….kak sam se smijala…baš je pravo bilo….pa je onda počela kiša i išli smo igrati stolnoga nogometa….i to nam je onda dosadilo…pa smo išli igrati biljara….isse….dok sam ja bila na redu…joj…loptica je letjela svugdje samo ne po tom biljarskom stolu….tak smo se smijali…..onda su me pokušavali naučiti kak se to igra, al nikai s toga….toliko o mojem biljarskom (anti)talentu….glavno da smo se mi smijali…..
Onda smo išli s plaže….i u grad…pa je opet kiša padala…i onda smo išli na pizzu…i na žalost doma….joj…ja sam mislila da budem se rasplakala…..i onda je martina rekla da druge godine ide na more samo ako idemo u biograd…i rekli su starci da budemo možda čak i išli….joj…..eto…..to je sve….šteta kai danas kiša pada….baš bi išla v grad…al nikai od toga….jbg….e i da ne zaboravim da sam se naučila dvije nove riječi…."barenje" i "škicnuti" hehe….. jako zanimljive riječi….a vi koji znate značenje…..skužili ste i naslov posta….
ovo je dosta dugi post…pa puno komentirajte…..ajde….uživajte mi….bokić


Post je objavljen 11.08.2007. u 16:29 sati.