Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neobitchnazona

Marketing

Nek ponese me daleko...

Bila sam u Njemackoj. Fakat je bilo super. Hrpa zezancije, smijeha, shoppingiranja,... I to daleko od svih. Nikog poznatog. Samo Nonny i ja.

Falili su mi neki ljudi, neki ne. Nisam se bas htjela vratiti. Osjecala sam se kao u bajci, daleko od svih briga, daleko od svih poznatih ljudi. Daleko od svih losih misli, losih osjecaja... To je za mene bio neki drugi svijet. Tamo nisu postojale osobe koje su me osudivale, a znala sam da me mnogo takvih ceka ovdje. No sve je dobro dok se ne doznaju neke stvari i neki postupci. Tada cu htjeti samo jedno. OTICI ODAVDE!!!

Image Hosted by ImageShack.us

_______________________________________________

Inace sam jaka osoba i ne dopustam da me nesto lako uzdrma, ali sada vise ne znam sta bih. Ubija me osjecaj razapetosti izmedu dvije osobe. Ne znam sta da radim. Ako odlucim jedno okolina ce me voljeti i postivati vise nego prije i to mi je zaista bitno. No ne znam da li ce me to moci usreciti. Ako se pak odlucim za drugu osobu, okolina ce me zamrziti i popljuvati. To definitvno ne zelim. Hm... Jesam li ikada spomenula da sam neodlucna!?!
_______________________________________________


Sta me jos muci!?! Ne razumijem samu sebe. Sve je to tako komplicirano. Kada nesto imam, ne cijenim to. Kada to izgubim, pozelim vratiti vrijeme. Neke stvari ne mogu zaboraviti. Idem protiv same sebe. Ne znam kako sam to mogla dopustiti. Postala sam onakva kakva ne zelim biti. Sve mi tako brzo i lako dosadi.

Sve mogu oprostiti. No ne mogu tako brzo zaboraviti. Ima osoba koje su me jako povrijedile. I bolilo me je i boli me jos uvijek. Nekome bih sve oprostila i zaboravila odmah sve. Eto, kako je cudno ljudsko srce. Pogotovo srce zene.

Jedva cekam da skola pocne... Zelim znati s kojim smo razredima u smjeni. Po rijecima mog razrednika s drugima, ali kazu ljudi da ce biti vjerovatno nekih promjena. Ma zna nas Brunci sta on radi!!! Smjena mi se svida. Moglo je biti i gore. Ovako cu ljude koje bas ne zelim vidit, vidat samo pod odmorima ako i tada.

Hladno mi je tu. U Njemackoj je hladnije i nadala sam se da ce tu biti bar malo toplije. Malo je i toplije, ali ipak hladno!

Uh... Raspisala sam se. Mozda objavim slike iz Njemacke, mozda i ne. Kako vidih Nonny je izbrisala blog. Zao mi je... Ne znam sta je s belajom. Nisi valjda i ti izbrisao blog!?! Pa tko ce me sad razveseljavati svojim urnebesno smijesnim postovima!?! No dobro, idem sad. Keva se vec pol sata dere: «Iveeeeee, treba sude oprat!!! Jesi me cula?»


Post je objavljen 11.08.2007. u 14:08 sati.