Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Vratio sam se doma

Bilo mi je prelijepo na moru, toliko lijepih trenutaka :)
Pošteno sam se odmorio i sad mogu dalje.
Išli smo na plažu svaki dan, osim prvoga, more je bilo više hladno nego toplo, no svejedno sam se naplivao i ronio do mile volje ;) Nisam gotovo ni malo pocrnio, makar sam se sunčao svaki dan!!!
Noćni život je bio po mom ukusu, puno mjesta za izaći, različite vrste glazbe, puno toga i besplatno :) A lijepih cura, kao nikada prije ;)
Vraćali smo se kući prošlu noć od 9 navečer do 7 ujutro. Vidjeli smo prevrnut autobus kod Karlovca, kada je dvoje poginulo, a 45 ozlijeđeno!

Danas u 8 ujutro bio sam na razgovoru za posao, onako neispavan, no nije se puno
primijetilo :) Trajalo je oko pola sata, pričali smo i na engleskom, postavljena su mi razna pitanja npr. koliku plaću očekujem, gdje se vidim za 5 godina, koje radno vrijeme mi odgovara, koliko godišnje vozim auto, koje bi bile moje prednosti u odnosu na druge kandidate, što znam o poduzeću, kako zamišljam taj posao, gdje sam prije radio i još neka pitanja :) Trebao sam i demonstrirati kako bi prodao kemijsku olovku, da pokažem svoje pregovaračke i poslovne sposobnosti.
Dobio sam još i formular za doma s puno drugih pitanja, koja trebam poslati preko maila. Ima za sada 7 kandidata, odabrat će jednoga. Pokušao sam, sad je na njima odluka.

Post je objavljen 10.08.2007. u 23:34 sati.