Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hpkatiehp

Marketing

Bella

Magy i ja smo stajale. Najednom smo čuli kako nas netko doziva. Smrtonoše su se okrenule. Magy je znala. Iskoristile smo taj njihov nepromišljen trenutak nepažnje i počele trčat natrag u dvorac. Nismo znale ni put. Stabla su se stvarala pred nama niotkud. Glasovi su nam se približili. Bili su to Fred, May i Amber.
"Katie! Magy! Tražili smo vas! I.." počela je May.
"Šutite i bježite!" viknula sam jer smo bile stale. Smrtonoše iza nas su vikali čarolije i uroke, ali nisu nas pogodili. Pred nama se stvorila čistina. Istrčali smo na nju. Dali smo sve od sebe da dođemo do kraja čistine, ali... Nismo uspjeli. Pogodili su nas.
"Petrifikus Totalus!" viknulo je pet glasova i srušili smo se kao kipovi.
"A sad moramo riješit neke stvari." rekao je ženski glas. Bio mi je poznat. Žena je skinula masku. Bila je to moja majka, Bellatrix. "Da, Katie! Ja sam. Bella." rekla je. "Ovo bježanje nije bilo potrebno. Trebala si biti sama. Stvar je u tome da ti imam za reći dvije stvari. Prva je da ćeš kada završiš školovanje biti smrtonoša, očekujem to od tebe, Katie, kćer si mi. Drugo je da vidim da tog dečka, Georga jako voliš, i želim da znaš da je Holly začarala Lys Imperiusom, ali Draco je začarao Holly. Morao je. Ne ljuti se na njega. Bratić ti je. I morao je to napravit, vjeruj mi. Sada smo izvan granice Hogwarts, da šuma ide dalje. Na kraju je ograda, ali taj jedan dio nije prostor Hogwartsa. Kada prestane djelovanje čarolije znat ćete put. Dignite se it položaja u kojem jeste ravno i samo hodajte, Doći ćete natrag." završila je s govorom, dok sam ja razmišljala o svemu što je rekla. Njene riječi mi nisu dopirale do mozga. Okrenuli su nas. Bella je došla iznda mene.
"Dušo, znaj da te i ja i tvoj otac volimo i ponosimo se tobom, nisi trebala biti u Griffindoru, ali nije važno. Vidimo se." rekla je i poljubila me u čelo. Zapuhao je vjetar. Bio je mrak. Lišće se dizalo oko nas i plesalo. Smrtonoše su otišli.

NASTAVIT ĆE SE!

O.K. Znam da je ovo koma, sranje, ako god, ali bar nešto je. Nadam se da ću novi post napisat ubrzo i nadam se da se ne ljutite jako što posta dugo nije bilo. I ispričala bi se Amber Hannah Jo Lennon jer sam joj pred nekoliko dana rekla da će post, a nije bio. Oprosti Amber!

Post je objavljen 10.08.2007. u 22:34 sati.