Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

Hej

Evo mene malo :)
Samo da vam kažem da sam živa i relativno i zdrava. Dane provodim na veterini i učeći za ispite u 9. mj. Stelica je još uvijek kod mene :( Stvarno bi htjela da se uskoro udomi jer sam se već jaakooo vezala za nju i bit će mi sve teže što je duže kod mene rastat se od nje :(
tatina maca je omacila 4 mačića pa ako netko želi macu nek se slobodno javi. Stavit ću i slikice nekom drugom prilikom jer mi se sad stvarno neda.
Bila sam jedno vrijeme i u Ljubljani kod Mici i Tine i bilo je ok. Ma meni je uvijek kod njih ok, nemre nikad bit loše, jer ih jednostavno obožavam. S njima sam najviše povezana od malena pa su mi tako i dan danas najdraže sestrične i od svih se najviše brinem za njih :)
Novost je da sam dobila auto ( Mitsubishi colt, 91.g.) u dosta dobrom stanju i sad se vozikam okolo sa Zokiem. Ne usudim se sama sjest u auto :) Eto, to mi je autić za praksanje, a za god dana dobivam totalno novu toyotu yaris :) :) :)
Eto i to bi ustvari bilo to, nemam pojma kaj da vam pišem, više pišem nekako iz dosade nego iz neke potrebe, al nema veze.
Niš ljudi, uživajte mi, šaljem vam puno pusa!

UPDATE:


Post je objavljen 10.08.2007. u 21:56 sati.