Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Nove kante za smeće

Obavještavamo Vas da je Komunalno Pitomača d.o.o. uz suradnju Općine Pitomača i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organiziralo nabavu plastičnih kanti za komunalni otpad, zapremine 120 litara za sve korisnike usluge odvoza smeća s područja Općine.
Molimo Vas da nadalje svoje smeće stavljate u dobivene tj. zadužene kante,
vodite brigu o urednosti kante, mehaničkom oštećenju ili eventualnom otuđenju iste o čemu ste nas dužni obavijestiti u roku od 48 sati.

Vreće i slično pored kanti nećemo više uzimati.

Budući da Vam je kanta dana na korištenje, u slučaju preseljenja, odustajanja od odvoza, otuđenja ili uništenja iste krivnjom korisnika, dužni ste isto prijaviti u Komunalno Pitomača d.o.o., vratiti urednu (opranu) kantu ili podmiriti troškove nabave kante.
Ukoliko niste zadužili kantu, molimo Vas da dođete u Komunalno radi zaduženja iste, te ujedno uskladite eventualna dugovanja za odvoz smeća.
Prema Odluci o komunalnom redu Općine Pitomača, Sl. Novine Općine Pitomača 9/01., kućnim otpadom se smatraju otpaci koji se u približno jednakim količinama svakodnevno stvaraju u stambenim i poslovnim prostorijama, dvorištima i drugim prostorijama i prostorima pravnih i fizičkih osoba i građana (ambalaža, prašina, otpaci biljnog porijekla, otpaci tekstilnog porijekla te drugi otpaci koji nastaju u stanu, poslovnoj prostoriji, podrumu, tavanu, dvorištu), osim otpada od tekstila nastalog preradom i sortiranjem.
U gore navedeno se ne ubraja: cigla, pijesak, šljunak, zemlja, trava sa korijenjem i zemljom, debelo granje i sl.

Uz poštovanje,Za Komunalno Pitomača d.o.o.-Mr. sc. Marijan Berdin dipl. ing.
KOMUNALNO PITOMAČA D.O.O.
PITOMAČA, Vinogradska 41
MB: 0533904
Tel.033/782-202
Fax: 033/783-501
e-mail: komunalno@inet.hr


Post je objavljen 10.08.2007. u 21:37 sati.