Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lansarote

Marketing

Boeing 737 ostavljen na cesti u Bombaju

Stanovnici Bombaja nemalo su se začudili kad su na jednoj od prometnih ulica svog grada ugledali ostavljeni avion. Boeing 737, naime, ostavljen je na sred ceste čime je zakrčio ionako krcatu ulicu. Avion koji je otpisan u privatnoj tvrtci Air Sahara vozač je vozio u New Delhi u nedjelju navečer, pa se izgubio i jednostavno - ostavio ga na sred ceste.
---
Vozač je, vjerojatno, krivo skrenuo i našao se ispred podvožnjaka ispod kojeg nije mogao proći. Pretpostavio je da se ne može jednostavno i lako izvući, pa je pobjegao. Nitko ga nije vidio od tada, a nitko se nije javio kako će riješiti ovaj problem.

Lokalne vlasti bijesne su jer nitko ne želi preuzeti odgovornost za uklanjanje aviona, dok neki misle kako je ovaj nesvakidašnji prizor zanimljiva turistička atrakcija. Već sada on je vrlo popularan među stanovnicima ovog gigantskog grada, pa iz svih dijelova ljudi dolaze vidjeti i fotografirati neobični avion.

No, vlasnici obližnjih restorana i trgovina ne misle kako je avion zabavan ili simpatičan, jer - nemaju gdje parkirati svoja dostavna i osobna vozila. Ne vide niti kako bi se ovakva situacija mogla riješiti, jer je avion na takvom mjestu gdje se ne može okrenuti, a niti odvesti unazad. Danas je već peti dan kako avion stoji na cesti.


Izvor: Vecernji.hr

nedjelja, 06.05.2007

Post je objavljen 19.08.2007. u 10:00 sati.