Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sally1potter

Marketing

I'm just a girl; I'm not a hero........

Pogodite što! Dečko me došao posjetit!!!!!! Weeeeeeeee!!!! Sad ću vam ispričat neke stvari o njemu:
Zove se Mariel (vilenjačko ime). Drag je i stalo mu je do drugih. Uvijek pomaže drugima. Ne voli baš učiti, ali ima dobre ocjene :). Volim ga puno, a i on mene :) (bar se nadam). U Ravenclawu je. ali to nema veze :)
Njegova slikica: Image Hosted by ImageShack.us Nije baš da je lijepo ispao... ali zgodniji je u živo! :D

Uglevnom: sve sam spakirala za odlazak u Hogwarts! Weee! Jedva čekam školu!!!!!!
-----------------------------------------

Netko mi je pokucao na vrata. Zaderala sam se: "Tko je?" S druge strane se čulo: "Pogodi!" Pohitala sam do vrata jer sam prepoznala glas. Bio je to Mariel, moj dečko! Otvorila sam vrata i bacila mu se u zagrljaj. Nisam ga vidjela zbilja dugo vremena! Pitala sam ga: "Od kud ti ovdje?" Odgovorio je: "Bio sam u blizini, pa sam svratio." Rekla sam: "Koliko te dugo nisam vidjela"!Vidjela sam da je sa sobom imao kovčege, pa sam pitala: "Mislio si ostati?" Dok sam to pitala "zločesti" mi je osmijeh zasjao na licu. Rekao je: "Da ako nemaš ništa protiv." "Naravno da ne!" Pomogla sam mu spakirati se i odvela ga u gostinjsku sobu u kojoj će se smjestiti (Kod mene su sve gostinjske sobe jer živim sama. Nemam roditelje pa... nvm...). Legao je na krevet pa sam mu se ja pridružila. Poljubila sam ga. I tak smo se dugo ljubili dok nismo ostali bez daha :D. Cenzura

*kasnije istog dana*
Ipak sam nešto zaboravila spakirat. Mariel mi je pomogao zakopčat kovčeg jer je bilo previše stvari unutra. Hm. Poslije toga smo se otišli šetat po mom kvartu. I onda smo otišli spavat. Moš mislit spavat.
Pričali smo pol noći i ljubili se :D. Legli smo u dva. I tako to. Dan mi je bio savršen! I sad vas moram pozdraviti jer me dečko vuče za nogu XD! Bye!


Javljam vam novost!!! Napisano: 12. kolovoz 2007

U zadnji čas su me prebacili u Hufflepuff. Ajde dobro nema veze. Preživjet ću ja :)


Post je objavljen 10.08.2007. u 13:50 sati.