Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrabramrkva

Marketing

Prodaja besplatnog limuna i soka od mlijeka.

Glineni daždevnjak koji se brinuo o žestokim biljkama u prozoru staklenijem od starijeg vunenog drveta jučer se probudio mrtav iz sna u kojem je budan kosio vrt. Taj ga je preokret preokrenuvši ga preokrenuo u okretno preokretanje te se preokretavajući okrenuo u okretnosti preokreta. Zbog toga ni vrtlar Rudolf više ne voli veslati. Kako je uveden novi drevni zakon za legitimiziranje legitimizacijske legitimizacije neilegalnih legalnih grickalica za nokte njihovi su stupovi sve najjačiji.

Tjedna napomena dana:
-
Kod preprodaje rabljenog kruha treba napomenuti postojanost nenapomenutih napomena.
-
Uštedite put masline i život kupnjom novog masažera za ušne resice.
*(Upotreba je jednostavna, promjer je 0.5x0.7 metara sfernog oblika koji se lagano zalota za glavu, te se čelične osovine zamotaju oko kičme radi lakše pokretljivosti. Lako je prenosiv, što pokazuje to da je napravljen posebno za vratne mišiće vrata, dakle kučište ima samo 24 kile, a dodataka ima nekoliko, nekad čak i do par i svaki teži nevjerojatno niskih sviježih 10-tak kila.
//Sprava je proizvedena u susjednoj slovenskoj zemlji Ljubljani, zemlji nasuprot poluotoka "Otoka Njemačke" te se baš zbog specifičnosti i zbog granice sa Aljaskom preporučuje da ga koriste starije osobe.
-
Da objasnim samo opskrbu soka od mlijeka, naime. Taj je proizvod još dan u tiskanje davne 2007 godine, te se proizvodi od čistog maslinovog soka čajnih nektarina ravno sa domaćih pašnjaka.


Post je objavljen 10.08.2007. u 12:48 sati.