Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Fargo vijesti

Nogomet. Hrvatski nogometaš Vedran Ćorluka dobio je radnu dozvolu, te se sumnja da je povezan sa švercom kokaina iz Venezule, a koji je pronađen na brodu kojim je zapovijedao kapetan Kristo Laptalo iz Dubrovnika. "Ne želim nikakve insinuacije. Pustite i nas i Pudara da se u miru pripremamo za utakmice koje slijede", zaključio je Grgić priču o 'uličnim ćakulama'. No, žele li izbiti na čelo ljestvice, morat će se još poprilično potruditi. Tu poziciju, naime, čvrsto drži Ivica Todorić, s nešto više od tri milijarde kuna, na koliko je njegovo bogatstvo procijenjeno krajem prošle godine.

Bludstvo. Kaos u bludnici u Ohiu. Jučer, negdje oko ovih doba, otac ubijene žrtve napao je optuženog i počeo ga daviti jer su psiholozi sa sveučilišta Durham na Sveučilištu St Andrews ustanovili da su muškarci sa ženstvenim crtama lica vjerniji i lojalniji partneri. Nakon što su ih uspjeli razdvojiti, istraživači su ispitali 400 britanskih muškaraca i žena da procjene digitalno izmjenjena muška lica - koja su djelovala muževnije ili ženstvenije, a osiguranju je trebalo nekoliko minuta da svlada oca. Otac je odveden u pritvor, a od porote je zatraženo da predvide crte osobnosti uključujući seksualno ponašanje i roditeljske sposobnosti samo na osnovu viđene slike. Porota je oca, mačo muškarca s četvrtastom vilicom, većim nosom i manjim očima proglasila značajno dominantnijim, manje vjernim i gorim roditeljom. Karakter mu je, zaključila je porota, hladniji od onoga koji krasi ljepuškaste muškarace koji imaju nježnije crte lica, pune usne, veće oči i tanje, zaobljenije obrve.

Šou biznis. Angelina Jolie je odustala od predsjedničke kandidature i svoje ambicije da postane prva predsjednica HDZ-a, jer, smatra ona, ta pozicija donosi previše obaveza, a ona uživa u svojoj slobodi. Tako se svestrana Angie odlučila koncentrirati na glumu i dobrotvorni rad te naravno na usvajanje i odgajanje rotvajlera kako bi je zaštitili od krvoločne djece. ''Ima toliko drugih stvari. Toliko djece! Ovako imam slobodu da odem u Bačku Palanku i razgovaram s političarima o brojnim aktualnim problemima, kao i slobodu da putujem svijetom i radim sve i svašta'', pojasnila je Angie svoju odluku. ''Mislim da mogu puno više toga napraviti ako se klonim Sanadera'', smatra Jolie.

I once fell in love with you just because the sky turned from gray into blue...





Post je objavljen 10.08.2007. u 00:13 sati.