Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koncentracija

Marketing

KSENIJA PAVIĆ JE ZLOUPOTREBILA POLOŽAJ

Žrtva sam policije i odvjetništva


Na tekst "Dokazani udarci šakom i lancem" reagirao je predsjednik udruge "Štit" Branko Stojković

Pripisuju mi se lažni motivi, a beznačajni događaji se "napumpavaju". Čudno je da sam u odsutnosti osuđen, a brzopotezno izricanje presude vidim u tome što me se u montiranim procesima proganja. Otkrivam potpunu neosnovanost optužnice i presude što je zlouporaba položaja. Odgovorne osobe oslobađaju kriminalce i ubojice, slobodno se šeću i s njima druže.

Nisam učinio nikakvo kazneno djelo. U početku suđenja sutkinja me udaljila iz sudnice na hodnik, da ne bi razuvjerio i ovako "lažne" svjedoke pitanjima - "jesu li vidjeli ozljede, i na kojim mjestima se nalaze, da ih opišu". Zanimljivo - ozljede samo na papiru, koje na Feđi Medaku nitko nije vidio! Drugi dan dolazi raditi na gradski bazen, a novinarka Večernjeg ga slika i s njim razgovora, a on treći dan ide na trening. Dobio je papir u kojem se radi o "lakim tjelesnim" ozljedama, a ne teškim.

Presuda je donesena nepravedno jer ništa još nije "dokazano". To je političko suđenje. Moje povrede (od palica) viđene i u novinama, nanesla mi je Medakova skupina, na čelu s Mirom Levakom na Gradskom bazenu. Mojoj djeci su nanijeli strah. Oni bivaju oslobođeni Rješenjem K-DO-366/03. od 31. 12. 2003. Državnog odvjetništva (Ksenije Pavić). Pretprošli vikend su pretukli trgovca na benzinskoj "Čulo", koji je od ozljeda i šoka završio u bolnici. Policija to prešućuje.

Sud je brz kada mene treba kazniti (fingirano). U mojoj obrani nema ni završne riječi. To je dokaz da Sud radi po političkom diktatu.

Podnio sam brojne kaznene prijave protiv raznih počinitelj - one stoje, ili su odbačene. I dalje mi se prijeti smrću, napada noževima, palicama i pištoljima, provaljuje u auto, na javnim mjestima vrijeđa...

Nije točno da je Nada Mičuda svjedočila protiv mene - i to je jedna od podmetnute laži. Dakle, o ljudima koji odlučuju ovisi pravni predak i sigurnost Hrvatske.

Predsjednik Udruge "Štit":
Branko Stojković

Večernji list, 19. 02. 2004. (četvrtak) str. 16.




Post je objavljen 09.08.2007. u 11:58 sati.