Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hero111

Marketing

ŠKOLA!

Evo novog posta.(NAPOKON!) Jučer sam si pisal novi post za blog pa mi je nekaj zaštekalo i nije post bil objavljen na blog pa sam popizdil!!!madmadmadmadmad JEBO TE TI GLUPI USTAŠKI BLOGOVI!!!!! Skoro sam opet zbrisal svoj blog ali kao što vidite opet nisam. Ma opće se neću više živcirati i opustit ću se i pokušat ću se zabaviti još mjesec dana sve dok ne počne škola.
NEPOZNATA TI JE RIJEČ ŠKOLA??? AKO JE, TI SI SRETNIK!!! ONDA NE ZNAŠ ŠTO SE DOGAĐA OD 7. do 18.godine SVAKOG ČOVJEKA!!! VRIJEME JE DA SE SUOČIŠ SA STVARNOŠĆU!!!
ŠKOLA= Ustanova u kojoj učitelji maltretiraju djecu i natjeravaju ih da se UČE!!!!
UČENIK= Jadno dijete koje je s 7 godina ušlo u školu i otkrio pakao!
UČITELJI= Ljudi koji su i prije nas bili učenici ali su prodali dušu vragu da tjeraju jadnu djecu na učenje i rad.
UČENJE= Najteži posao na svijetu!!
LjETNA NASTAVA= Nikad to ne izreci ako ne želiš to imati!!!.(NIKAD NE RECI U ISTOJ REČENICI LJETO I ŠKOLA AKO ŽELIŠ DUGO ŽIVJETI!)
PRAZNICI= Odmor za sve učenike od nastave i učitelji se u to vrijeme okupljaju i smišljavaju nove načine kako da maltretiraju djecu!
RAVNATELJ= Glavni krivac i ostvarivač ustanove zvane ŠKOLA! Isto tako ravnatelj je desna ruka vragu i gospodar učitelja!
ŠTREBER= Čovjek koji je reterdiran jer voli školu i učenje.( Najčešće štreberi i sami postanu učitelji jer im se sviđa pakao!)
Evo sada si upoznat s pojmovima vezanih uz školu i zato NEMOJ NIKAD NAVRŠITI 7 godina!!!
I za kraj pozdravljam neke ljude koji također žele uništiti sve vezano uz školu a to su: MIJA, TANJA, MARTINA, LUCIJA, TAMARA, DUBRAVKA, PETRA, MATEJ, ROBI, DENIS, BRACO, SANJA, ANDREA, KONTREC, RISEK, CVIKI, LEVAKICA, MARAC, MARINA, NIKOLETA, ELIZABET, SILVIJA, BENEŠ, DUNJA, HRVOJE, MARGA, ZLATKO i IVETTE.
Ja mislim da sam sve nabrojal al ak nisam nemoj mi zamjerit jer sam te zaboravil, O.K? SADA SVIMA ŽELIM REĆI BOK I NEKA SE NADAJU SA MENOM DA ĆEMO IMATI PRODUŽENE PRAZNIKE JOŠ 3 MJESECA!!!! BOK!mahwavemahmahwavewavewavemahmahwave



Post je objavljen 08.08.2007. u 23:00 sati.