Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvzvijezde

Marketing

još o Shakiri!!

Shakira ne razumije zašto ju muškarci smatraju seks simbolom
Kolumbijska pjevačica Shakira ne razumije zašto je smatraju seks simbolom. 28-godišnja pjevačica tvrdi da je u stvarnom životu vrlo tiha i sramežljiva, potpuno drugačija od onoga što prikazuje na pozornici.

Moji spotovi prikazuju umjetnicu u meni, a ne mene kao ženu." - izjavila je Shakira.

"Kada gledaju moje spotove, ljudi misle da sam seksualno agresivna, provokativna, ali zapravo sam suprotnost toga. Nisam tako samopouzdana, vrlo sam nesigurna i sramežljiva osoba.", kaže Shakira, koja popularnost uvelike duguje i vizualnom dijelu svog nastupa, a ne samo pjevačkim sposobnostima.

U međuvremenu, sve je više nagađanja o braku između Shakire i Antonia de la Rue, sina bivšeg Argentinskog predsjednika.

Fernando de la Rua, Antoniov otac, izjavio je kako su njegov sin i Shakira, koji su u vezi već 5 godina, razgovarali o braku, ali još nisu odredili datum.

"Još malo žele pričekati. Ne smatraju brak potrebnim da bi bili sretni." - pomalo razočarano izjavio je otac budućeg Shakirinog supruga.

Ipak, priznaje da mu je Shakira draga jer voli svoje roditelje i ljude općenito, te je miroljubiva i draga osoba. Shakira voli stalno biti gola
29-godišnja kolumbijska glazbenica slavna po sugestivnim pokretima bokova, izjavila je za njemački tinejdžerski časopis da se počela baviti vrtlarstvom i da bi rado cijelo vrijeme provodila gola.
"Vrtlarstvo mi je najnoviji hobi", rekla je Shakira za muenchenski Bravo. Vrt joj je uz kuću na Bahamima.

"Cijela je kuća okružena crvenim i ružičastim cvijećem. Pravi raj", rekla je. "Kad ne radim, hodam uokolo gola i bez šminke", dodala je.

Tako joj je lakše jer ne mora smišljati što odjenuti. "Najviše mrzim nositi nakit. Osjećam se kao u lancima. Da mogu, živjela bih gola, poput Eve u raju".

evo malo slika od Shakire!!



Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-08

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-08

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-08


Post je objavljen 08.08.2007. u 21:30 sati.