Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxbloodyhellxx

Marketing

Draco dormiens nunquam titillandus!!! ...

... ili u prijevodu: Ne diraj zmaja dok spava!
Ojla Vama ljudovi. Nadan se da ste svi dobro. Evo za naslov san stavila citat sa grba Hogwartsa. Inače ja do nedavno nisan znala šta to znači, pa ako ima neko ko to još ne zna, ovo mu je prilika da nauči, hehe.


Kod mene nema ništa novo. Živin ka šta možete vidit. Danas, nakon par dana provedenih doma, napokon iden vani. Razlozi : Asja je bila u Adele, Iva je u Filipu, manušanke se ne javljaju (iako svaki put kad mi vide sestru kažu njoj da će mi se javit, ali vjerojatno to samo reda radi), a na Mertojak mogu otić, ali nekako mi to izgleda nametljivo. Inače nisan nametljiva, niti san ikad bila i osobno stvarno ne volin takve ljude. Ali dobro. Vraćan se temi. Dakle iden večeras s Asjon u ljetno kino gledat Simpsone. Inače ja obožavan Simpsone, ali ih nisan tila ić gledat jer su sinkronizirani i sigurno bi bilo previše one male dice (ne smatran ja sebe puno odraslon, ali ode mislin na dicu od 5-6 godina). Ovaj put ih iden gledat samo zato šta je ljetno kino, ali film počinje tek u 9 i po pa mi to daje nekakvu nadu da ipak neće bit sinkroniziran. A ja to ljetno kino jednostavno obožavan. Ako Potter dođe tamo, ić ću ga sto posto ponovo gledat. Luda san šta ćete.

Jučer san se isplakala samo ako zbog jedne osobe. Nije nikakav dečko, niti simpatija jer smatran da oni nisu vridni toga. Radi se o jednoj mojoj, amo reć, prijateljici. Sitila san se svih naših uspomena, izlazaka, svog vremena koje smo provodile zajedno i obećanja koja se nikad neće ispunit. Stvarno se ne sićan kad san se zadnji put tako isplakala. Jbg, nedostaje mi valjda.

Trenutno čitan Gospodara Prstenova. Bila san uzela sve tri knjige, ali kako je u međuvremenu uletia 7. Potter tako san ja uspila pročitat samo veliki dio prve. Ostalo mi je još nekih stotinjak strana Prstenove družine, a Dvije kule i Povratak kralja ću produžit da ih mogu pročitat jer bi ih tribala vratit u petak. Prstenova družina mi je bila samo tako dosadna, ali sad mi je postala zanimljivija.

Nedavno su mi minjali bojler pa je majstor, budući da moja soba i wc dile zid, slučajno probušia rupu u zidu. I ja san išla tražit neki poster da pokrijen rupu. Kako ja ne volin mišat postere i uvik samo stavin od jedne grupe ka, onda san išla tražit neki HP poster jer san zalipila HP i Red feniksa iznad kreveta koji je izaša u zadnjem OK-u. I iako OK kupujen već 4 godine uspila san nać samo jedan poster: HP i Plameni pehar. To je zato šta san u starome stanu lipila sve HP postere, članke i sličice jer san bila uživljena (moglo bi se reć i zaljubljena) u Daniela Radcliffea. Cila mi je soba stvarno bila u HP-u. Ali jedan me dan nešto puklo i jednostavno san sve te postere. članke i ostalo ISKIDALA (!!!) I BACILA. Stvarno neman blage šta me spopalo, ali sad mi je ža jer je propalo toliko postera koji su mogli ponovo bit na mom zidu. Ala šta bi sve dala da ih nabavin...

Ala raspisala se ja iako rijetki čitaju postove. Pozdraljan sve koji me posjećuju i komentiraju, moje mertojajčane i mertojajčanke, Ivu, Asju i sve koji misle da bi tribali bit pozdravljeni. Uživajte! Arrivederci!!!


Slika hostovana na Fotorola.com
Grb Hogwartsa

Post je objavljen 08.08.2007. u 17:06 sati.