Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunflower37

Marketing

...just srijeda..

Dok vi prevrcete lancune ,ja san u trecoj fazi slikanja svoje slike sa spavacu-davacu - sobu.:)) Koliko ona znaci slijedi..Veliko svileno purpurno platno bilo je objeseno u mojoj samo spavacoj sobi,tamo,rekla bih doma.Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-T5 at 2007-08-07
Naslikano davno sa motivom djevojke sa krilima,nekakvog zamisljenog andjela duge kose,prposnih grudiju i nadasve vitka stasa heheheh. Prozirne svjetlucave haljine,tankih dugih udova i jedva primjetnih zelenih ociju..Rekle bi vidjelice - ista ti..Ista ili ne,to je bio moj poklon meni,moj autoportret iluzije u kojoj sam sebe vidjela kako letim,otvorenih ociju daleko svojoj ljubavi.I odletjeh..no bez svojeg platna.Prevelikih dimenzija da bi se motalo.
Sada sa novim bojama,na novom stafelaju (stalku) i na svjeze kombiniranim crvenim nijansama radim svoju kopiju slike.Jos malo i biti ce zavrsena,objesena u novoj kuci,novom domu,..Sa istim znacenjem leta no sada sa ulogom andjela cuvara koji je sletio kraj svoje ljubavi.
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-T5 at 2007-08-07
Jednostavna,iscrtana,sa tajnim ispisanim kodom nakon drugog namaza poput Leonardijeva,jos malo i zavrsena te spremna za svoje mjesto.Podsjeca na vrijeme u kojem sam razmisljala kako je krasno imati vjetar u svojim krilima.Vjetar koji te nosi,koji daje snagu,koji te dize kad nedace te pokusaju slomiti,kad jednostavno zaboravis letjeti.
Srijeda je i procitati cu koji je vjetar meni vas donio,koliko ste danas rasirili svoja krila i koliko daleko ste spremni odletjeti..A jeste..sve do podno ekvatora,do vase Sun- lower :)) koja vas uvijek doceka rasirenih ruku sa istim daskom vjetra.
I jos nesto,kako je super imati dobar program za obradjivanje slika - steta samo sto su besplatni tek kratko vrijeme tako da cu morati kupiti koji ukoliko zelim dodavati boje u svoje fotke..ako ima neki kji znate da je za polupismene informaticare poput mene,ostavite link..
Idem..srijeda ne znaci da nema rucka :))
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-P120 at 2007-08-07


Post je objavljen 08.08.2007. u 01:36 sati.