Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Budućnost je svijetla!


Opet bi trebalo nešto napisati. Htjela sam staviti neke slike da gledate dok ja ne dobijem inspiraciju, ali ne mogu jer je komp u remontu (ako Buntovnik vidi kako sam to nazvala, smijat će mi se dovjeka!). Uglavnom je on kupio novu grafičku i Jošnešto (od svoje plaće! no, dobro, još ju nije dobio, pa smo mu posudili) i sad to sve instalira, reinstalira......etc....bit priče je da je komp za sada.....čudan.....fale neki drajveri. Ne mogu ni na chat. Grozno!
Ali, dobra strana priče je da sad zaista imamo gotovo sve dijelove za još jedan komp. Fali samo kućište i monitor.....hihihihi.....to će mi bitno povećati šanse za bloganje, jer sa Lavom ću se već izboriti....ovako, tri na jedan komp, previše je!
Nešto si mislim, ova stara grafička je isto već mijenjana, kupovana jača i bolja, mislim, ja se ne razumijem, ali mi se čini da ta nova nije bila baš potrebna. I još si mislim da je to sinko kupio baš zato da se složi taj još jedan komp. Pa da se riješi nas iz svoje sobe. I ima svoj samo za sebe. Ne znam, možda griješim....rofl.

Sve će to biti u budućnosti. A za sada.....nemam ništa.....i ne mogu na chatno.

Post je objavljen 07.08.2007. u 16:53 sati.