Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlewitch90

Marketing

Sjećanja jedne kurve 3

radojka se probudila gola na krevetu. oko metar dalje od nje spavao je slobo u lokvi svoje rigotine. pogledala je na sat. bilo je 2 popodne.

prisjetila se prošle večeri kada je slobo, nakon one droge, odnekud izvukao i dvije litre tequile, butelju vina i neku rakiju. sada je na prljavom stolu stajala jedna boca tequile u kojoj je ostalo oko pola litre, plastična flaša rakije se otkotrljala ispod tv-a, a boca druge litre tequile i ona od vina bile su razbijene pored vrata.

onako gola ustala se i odšetala do kupaonice. usput je stala na krhotinu stakla. nijemo je podigla nogu i izvukla staklo. nije osjećala gotovo ništa. zakrvarila je pola sobe, hodnik i kupaonicu. zagrlila je wc i izrigala dušu. potom se pogledala u ogledalo. bila je užasnuta! šminka je razmazana po cijelom licu, a kosa, kojom se inače tako ponosila, sljepljena je rigotinom, spermom i alkoholom. otuširala se, oprala kosu i zube. uskoro je ponovo izgledala savršeno i mogla je probuditi slobu, ali to je bilo malo teže izvesti.

najprije ga je budila poljupcima i nježnim šaptanjem na uho, potom ga je udarala, a onda je zbilja popizdila. našla je negdje kantu koju je napunila hladnom vodom i zalila ga. "koji to kurac radiš?? jesi normalna???" "nisam te mogla drukčije probudit" rekla je radojka kopajući po torbici u potrazi za rašpicom kako bi uredila svoje duge crveno nalakirane nokte. sjela je na kauč i upalila tv "jesam bila dobra jučer?" "mmm... najbolja!" rekao je slobo i krenuo ju poljubiti "fuj!!" skočila je radojka "idi oprat zube!! smrdiš gore nego kanalizacija!!!" slobo je uzdahnuo i češkajući jaja zaputio se prema kupaonici.

kada se vratio, radojka je imala još jedno pitanje "misliš da bih mogla bit profesionalka?" "da, naravno, ali nadao sam se da ćeš biti samo moja" pomalo tužno odgovorio je slobo. radojka je buljeći u tv rekla "gle, tak i tak ne bih bila samo tvoja, a na ovaj način mogu i zaradit!" "ok... do večeri ćeš imat prvu mušteriju, reći ću za tebe jednom dobrom prijatelju. e da! moraš imat i mjesto gdje ćeš pružat usluge. tu ne može jer ne bih mogao podnijet da u mom stanu moju pičku jebe svatko tko ima 1000kn u džepu! zato ćemo uredit tvoj stan. tamo ćeš primat klijente, a ovdje ćemo zajedno živjet" "može! najbolji si!" sva sretna, radojka je poljubila slobu, tj skoro ga ugušila jezikom, srušila na krevet i... ma znate šta je bilo dalje!

oko 8 slobo je rekao radojki da se spremi jer u 9 u njezin stan dolazi mušterija. "molim?? u moj stan?? pa vidio si kako to izgleda!! očekuješ od mene da se ševim na onom... zapišanom krvavom smrdljivom madracu punom buha dok okolo trčakaraju štakori? nema teorije, zaboravi!" radojka je sjela, prekrižila dugačke noge i zapalila cigaretu. "smiri se! stan nije još potpuno uređen, ali nema štakora, jedna soba je uređena. imaš krevet, stol i tepih. to je sve šta ti za početak treba. a sad... jesi razmislila o cijeni?" "pa.. ne znam kakve su cijene drugdje, ali mislim da bih mogla tražit 100kn za pušenje, 300 za pičku, 350 za čmar, 500 sve zajedno, a 550 sve zajedno bez kondoma" "mislim da je to u redu. kasnije, kad stekneš stalnu klijentelu, možeš malo podignut cijene."

radojka je oko 15 do 9 otišla u svoj stan. doista je bio lijepo uređen. pogledala se u veliko zrcalo nasuprot kreveta. kosa, šminka.. sve je bilo savršeno. izgledala je bolje od bilo koje druge kurve. u njezinu divljenju samoj sebi omelo ju je zvono na vratima. otvorila je, a ondje je stajao čovjek od 40-ak godina, s pivskim trbuhom, gotovo potpuno ćelav, a i smrdio je. radojka je, ne skidajući lažni osmjeh s usana pomislila "ma divno! ovo je zbilja krasno! nadam se samo da ima velik i tvrd kurac inače.."

Post je objavljen 07.08.2007. u 14:24 sati.