Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

on parle de quoi ... de la beaute d'une femme... et d'amour d'un homme

Kad vidim postove gdje se opjevava skromnost žena (ako što mrzim onda je poopćavanje), pa poludim. Zato sam nekako bio inspiriran da potkrijepim jednim primjerom iz ne tako davne filmske i glazbene prošlosti, za današnje vrijeme novca i ludila samo za novcem i opsjednutošću njime, jednim pomalo bizarnim slučajem.
On je Serge, a ona je Jane (zvuči kao Tarzan i Jane).
Neću pisati o njihovoj ljubavi koja je porodila nekime s kime se pa bez lažne skromnosti danas ponosi cijela filmska industrija jedne "male" Francuske.
Dakle, on je poznati francuski šansonijer,glumac i nelijep ko ...(kako ga je meni jedna draga osoba s iskustvom opisala) Frodo ili Gollum. No šalu na(stranu) čovjek je znao pjevat i dan danas je ako pregledate net nabasati ćete na svojevrsni kult popularnog Barre. Ono sasvim sigurno da Serge Gainsbourg ne spada u onu kategoriju, koja se zna provlačiti po nekim top ljestvicama telki, pod nazivom: One hit wonder. No, što je, je... njegov najveći hit i mogu reći jedna od chansona na kojima odrastah je: "Je T'aime... Moi Non Plus ".

To predenje njegove prelijepe supruge, i finiš pjesme je za mene nešto što mnogi proživljavaju kroz Marlynkin Happy birthday mister president, no ovo je oda ljubavi i sexu na otvoreniji, eklatantniji i lijepši fračuski način.
Eto on je nelijep i sad baš ne bogat ko krez, ali zato uspješan pjevač, a ona lijepa žena, pjevačica,manekenka i glumica (glumila je u nekih 80-tak filmova).
Ponekad suma takvih izuzetnih pojedinaca može uroditi još većim talentom i ljepotom... i iznjeti na svijet nešto predivno. On je danas u vječnim lovištima, dok su iza njih ostali osim predivnih pjesama (od kojih nekoliko pjevaju i zajedno) i jedna od danas najljepših i ništa tako manje nadarenih francuskih glumica. Riječ je pak o Charlotte Gainsbourg.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.08.2007. u 14:31 sati.