Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aprilrain

Marketing

..samo želim da si sa mnom ti...svaki dan i svaki tren..

Moja potraga za tobom,tvoja potraga za mnom,potraga je za nečim što se ne može pronaći.Jedino je nemoguće vrijedno truda.Ono što tražimo sama je ljubav,razotkrivena s vremena na vrijeme u ljudskom obličju, ali ona nas gura dalje od naše čovječnosti u životinjski nagon i božanski uspjeh.
Ljubav koju tražimo nadvladava ljudsku prirodu.Ona sadrži divljaštvo i nadzemaljsku ljepotu koju želimo više od samog života.Ljubav nikad ne vodi računa o cijeni,za sebe ili druge,i ništa nije okrutnije od ljubavi.Ne postoji ljubav koja ne probada dlanove i stopala.
Obična nas ljudska ljubav ne zadovoljava,iako se katkad zadovoljimo i njome.Ona je logor na rubu pustinje, a mi palimo vatru i pojačavamo svjetiljku, i dokasno pričamo pripovijesti o tim velikim ljubavima..Izgubljenima i osvojenima.
Pustinja nije pripitomljena.Ona čeka -prekrasna i strašna- izvan dosega naše logorske vatre.S vremena na vrijeme neki ustaju i odlaze, moraju poučavati zemljovide samih sebe, u nadi da blago doista postoji.Dnevnici s njihovih putovanja vraćaju nam se u obliku bilješki, katkad tek pismo u mrtvačevu džepu..
Ljubav je vrijedna smrti.Ljubav je vrijedna života.Moja potraga za tobom,tvoja potraga za mnom,izvan života i smrti,dug zov u pustinju.Ne znam čujem li odgovor ili jeku.Možda neću ništa čuti.Nije važno.Na to se putovanje mora krenuti.


Post je objavljen 07.08.2007. u 12:48 sati.