Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobrimarek

Marketing

Ah, to je nepravda...

ne sjećam se da sam ikad gledao ovaj crtić kao klinac ali pričali su mi da bi Kalimero u svakoj epizodi, to malo crno pile, doživilo nepravdu to konstatirao i krenulo dalje. Taj crtić je usađivao neke osnovne ljudske vrijednosti u klince. Vrijednosti koje neki, bez obzira na pare i godine nikad nisu usvojili. Jučer i danas mi ne prolazi gorak okus nepravde koju je ta udbaškonepotističkolovogramzivanečovječna banda predvođena zatucanim starim penzićem prouzročila. Ni sami ne znaju što gube. Budale.
Sjetim se sličnih nečovječnih situacija iz svoje bivše firme. Puno mi je u tim trenucima je pomoglo to što nisam bio sam, što sam imao "rame za plakanje" koje me možda tada nije razumjelo, ali mi je dalo neizmjerno mnogo snage da izdržim.
Ima u svemu tome i malo pozitivnog. Vidiš ljude kakvi stvarni jesu i naučiš da ako si dobar, u okruženju zlih i pokvarenih, apsolutno ništa ne vrijediš. Oni mjere drugim mjerilima. Treba smoći snage i izgrađivati dobro pozitivno okruženje ili imati puno sreće i uletjetti u jedno.

Post je objavljen 07.08.2007. u 07:56 sati.